Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi sağlam elemanmış. Şimdi düşünüyorumda Apoo, Hawkins falan çöpler. Belki Drake ayarı reyiz
Hawkins ve Apoo agir copler. Bege Drake’i de harcar bu arada bence.
Bir de insanlar diyordu ki Sanji Luffy’ler gelene kadar Bege’yi indirsin. Bege, Sanji’yi rezil kepaze ederdi Zou’da. Zou’daki Zoro’yu da cok uzun sure tutabilecegini dusunuyorum.
 
Sanji çatıya çıkıp Big Mom'ı şöyle büyüğündün bol acılı kokoreçle ayartmazsa bizimkilerin işi zor. Oyna oğlum kilit adam rolünü.
 
Bu bölüme yorum yapmayacağız da hangi böle yapacağız, sevgili Zoro fanları, ya ümmeti Muhammed bu gün beklenen gündür, elinizdeki ekmeği tuzu bırakın, sevgilinize iki dakika huzur ver deyin, telefonu, televizyonu kapatın alın elinize klavyeyi yapın yorumunuzu :a:

Eee o kadar laf ettik başlayalım yoruma, bölüm sevgili ablamız Kiku'nun kolunu kesen saldırı ile başlıyor tabi onla başlayacaz, karaktersizin tekinin kapladığı kapakla başlayacak değildik ya. Bir şahsiyet bu kadar mı şahsiyetsiz olur? Düşünün siz bunun ismini isminiz yapıyorsunuz sonra eleman çıkıp diyor ki bir kutsal üzerime binse bana kırbaç atsa ohh ne güzel olur kendimi ne kadar özel hissederdim diyor.

Neyse Kiku'nun kolunu alan saldırı geldiğinde bu saldırının sebep olduğu şeyi bilen ve Kiku'ya kıymet veren tek karakter olan Zoro, saldırıyı savuştururken hoplayıp zıplamak yerine elinin tersiyle köşeye itiyor, Eminim Luffy de kol alma mevzusundan haberdar olsa o da Zoro gibi üzerine gelen saldırıyı aşağılayacak bir şekilde sıyrılırdı. Bu sayfada önemli bir kaç detay var Law, Killer ve Luffy basitçe yer değiştirip saldırıdan sıyrılırken Kid direkt karşılıyor ve bunlar hurdalar sonuçta diyor, yazar bize mesajı atıyor Kid'in robotları yada oluşturduğu metaller o kadar da önemli değil adamı o oluşumların düşmesi kalkması, kesilmesi kırılması etkilemez.

Zoro'ya ayrı paragraf açayım, Kiku'nun kolu olayından ve etkisinden zaten bahsettim ama bu sahnenin farklı bir anlamı daha var.
Burası Mihawk'ın hünerlerini gösterdiği ilk yer, bir kılıç ustasının sadece güçle güçlü olmayacağından bahsediyordu ve bu tür sahneler Oda'nın genelde, kullanımdaki ustalığı göstermek istediğinde başvurduğu sahneler çünkü Tashigi'nin bile iki yıl aradan sonra kılıç ustalığının geliştiğini galiba yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir sahne ile göstermişti. Tabi şimdi sorabilirsiniz ulan Tashigi bile yaptıysa niye kafa ütülüyorsun diye, kafa ütülüyorum çünkü Zoro bunu bir Komutan yeteneğine hatta Amiral yeteneğine karşı değil Yonkou yeteneğine karşı yapıyor ve yapma şekli de gerçekten çok güzel, akıyor.

He bir şey daha var bu sahneyi bol bol kullanmayı düşünüyorum örneğin aslında örnek de değil tek kullanacağım yer @Raiden gelmiş, boş mu yapıyor ver sahneyi, @Raiden mesaj atmış ne yapıyor ? Boş yapıyor tabine yapacak başka, biz ne yapacaz peki verecez sahneyi, o zaman şimdiden verelim bir kere sahneyi.


Devam edersek, ilk saldırı bittikten sonra Manga bize Luffy ve Kid'in fiziksel olarak ne kadar güçlü olduklarını gösteriyor, Luffy g4 ile vuruyor Kid yonkouyu alıp kündeye getiriyor ama Kid'in şöyle bir eksisi var, bölümde bu yaptığı şey hem Kaido'ya zarar veriyormuş gibi gösterilmediğinden hem de genel olarak forumda böyle dağa taşa vurmalara pek yükselinmediğinden araya kaynayıp gidiyor.

Sonra, Law devreye giriyor Kaido'dan sıyrılıp saldırısını yapıyor, Law'ın saldırısı muhtemelen bölümde Kaido'ya en fazla zarar veren saldırı, derisini aşıyor ve içten etkisi gösteriliyor doğrudan bir çember şeklinde.
ama Law'a söylemek istediğim bir kaç şey var. Biz bu adamdan Zidane olmasını istiyorduk, küçük dokunuşlarla dövüşün seyrini değiştirecekti, gol yollarında etkili arkadaşları topla buluşturacaktı ama bu eleman Robben triplerinde kanattan alıp alıp kendi başına içe kat edip şut atacakmış, olum senin meyven o savaş alanında Luffy dahil herkesten daha kıymetli, üstelik insanların darbe almalarındaki en büyük engel olarak gördüğüm Law gidip kendisi bizzat yıldırım yemiş göt üstü yere düşüyor son sahnede, bu nedir ya, kendini bir çeki düzen ver iki tane meyve yeteneği kullanıyorsun diye boş yapma, orada Luffy, Zoro, Kid, Killer düşerse seni adam yerine koyup dövmezler bile.

Killer, Bu adam daha önce de Kaido'nun üzerinde yürümüş ve deriye zarar vermekte zorlanmış

O Kid ve Killer tek yedi diyenler çıkıp hatalarını kabul etsinler ikisi de babalar gibi kapışıyor şuan, ben zaten Kid'den baya beklenti içerisindeydim ama Killer beklentilerin üzerinde çıktı sadece iki bölümle ve yaptığı saldırı Kaido'nun içinden geçmiş. Aklı çalışan bir arkadaş üstelik, daha bir bölüm önce madem etki edemeyecektiniz mal mısınız siz diyen Killer'e çemkirenleri de sahneye davet ediyorum gerçi killer de bu arkadaşlara selamlarını gönderdi, Killer parlıyor ama biraz fazla parladı xD. Biraz fazla parlamış olsa bile düşünün adam bir yonkouya saldırırken diğer yonkou tarafından durduruluyor bu durum bir Amiral'in başına gelse bile büyük hasarla atlatırdı, gelen saldırı fiziksel bir saldırıdan ziyade yıldırım olduğunda,n az etkilenip kalkacağını düşünüyorum daha işi bitmedi Kral'ın.

Bu sahne ile ilgili çok konuşurum, çok överim Zoro'yu ama yerinde duramam pohunu çıkarırım o yüzden tek söylemek istediğim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.

Luffy'i çok yeriyorum ama bölümdeki iki favori sahnemden birinde Luffy vardı
artık bire birde Amirallerle kapışacak ve üç beş kucağa ihtiyaç duymayacak seviyeye gelmiş, Zoro'suna kıymetlisine zarar geldi diye de ataşa atlamış xD İnşallah Oda, bu çocuğu 1 kereden fazla kucaklatmazsın, yapma lütfen bir kere iyidir.

Bigmom ve Kaido, bölümde Bigmom ne kadar aklı başında ve tehlikeli göründüyse Kaido da o kadar ahmak ve ciddiyetsiz göründü, Kaido'ya kalsa Zoro'nun saldırısını alır ondan sonra da ahh Oden ahh, sen de ne güzel çakıyordun ağzıma derdi. Tamam arkadaş anladık zamanında Oden ile ihtiraslı, yanar dönerli, kıvrımlı danslı bir ilişki yaşamışsın ama yeter sıkıldık. Bigmom ise kardeşini koruyan açık gördüğünde değerlendiren aslında hep görmek istediğimiz ama bir türlü Oda'nın plotundan kurtulamadığından göremediğimiz halindeydi. Daha ciddi dövüşen, daha tehditkar iki yonkou seriye hayat verir bu serinin yükselmesinde en fazla takım adaların ve marine hq'nün faydası vardır ve oralarda tehdidi hissedersin, burada laylaylom hissediyorum kan lazım göz yaşı lazım koskoca iki yonkou ile kapışıyorlar.

Tabi son olarak da gene doğal olarak, Zoro'dan bahsetmeliyim :ehe: Düşündüğümden daha güçlü gelmiş eğitimden Mihawk sen nasıl bir hayvansın acaba. Beklentilerimi karşıladı ve aşacağının sinyalini verdi. Enma'yı tam kontrol edemiyor olabilir hem saldırıyı ıskalamasında hem saldırı sonrasında dengesini kaybetmesinde bu kullanımda ustalaşmama etkili bence tabi belki de hava olduğu için saldırıdan sonra dengesini kaybetti yada Kaido hızlı olduğundan saldırıyı atlattı ama bana daha çok enma üzerinde tam kontrol sağlamadığından oldu gibi geliyor. Zoro'nun eskisi kadar gülmemesinden ve ciddi olmasından çok memnun değilim ama bunun sebebi Zoro değil bunun sebebi ciddiyete gerek olmadığını bize hissettiren mangaka, yoksa adam dünyanın en tehditkar bölgesine gelmiş gülmemesinde ne sıkıntı olabilir ? Reis bir ara sallantıya girse de arc içerisinde alnının akıyla arcı kapatacak gibi duruyor, hadi inşallah.
Çok iyi geldi be. Eline sağlık. Yalnız, Luffy diye yine Zoro'nun sahnesini koymuşsun reis. :flaugh:
 
Hawkins ve Apoo agir copler. Bege Drake’i de harcar bu arada bence.
Bir de insanlar diyordu ki Sanji Luffy’ler gelene kadar Bege’yi indirsin. Bege, Sanji’yi rezil kepaze ederdi Zou’da. Zou’daki Zoro’yu da cok uzun sure tutabilecegini dusunuyorum.
Zoro değişik bir şekilde Luffyden bile kolay alabilirdi. Alan saldırıları çok iyi reyizin. Diğer herşeye katılıyorum
 

Üye silindi 1004

Bu Kid çok dolandırıcı bir adam dikkat etmek lazım. Killer kendisinden güçlü olduğu halde sağ kolu yapmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık