Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıcın sahibinden güçlü olma ihtimali yok. Kılıcın açığa çıkardığı şey Zoro’nun kendi gücü. Enma aracılık yapıyor şu an. Yani diğer türlü... Resmen Enma, Zoro’ya haki veriyor demeye geliyor olay. Eee o zaman diğerleri de kullansaydı diyoruz... ona da bir şey denmiyor. Her zaman bir şekilde Zoro’ya laf geliyor yav. Harbiden OP ikiye ayrılıyormuş; Zoro ve diğerleri... :D
 
Geçen hafta söylediğim şeyi yine söylüyorum. Redroc dumur etti ama ondan güçlü olması beklenen G4 niyeyse etki etmemiş gibi duruyor. Luffy'nin saldırıları zerre etkilemedi beni bu bölümde. Keza Kaido'yu da etkilememiş gibi duruyor. İlla çakı mı alsın bu çocuk eline anlamadım ki.



Wano'nun suyundan olsa gerek. Eline çakı versinler çöppır bile işkembesini dökermiş.
Evet şuanda Luffy’nin yaptığı vuruşlar ilk dövüştekinden farksız gibi. Acaba dövüşün ilerlerine mi saklıyor tam gücünü anlamadım.
 
2 v 1 arsada bir şey değişmezmiş gibi baksana elektrik mi peh ateş mi mehh yıldırım mı pfff tahta mı tahta tabii zoruna mı gitti der Luffy :D
Luffy çok güçlendi canım. Sağ kol falan dinlemez şu anda. Ama Kaido yenmek için biraz erken gibi geliyor bana. Değilse de sıkıntı yok. Erken biter seri işte ne güzel. Ya da güç seviyeleri çok uçacak demektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık