Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer'ın smile yediği ilk zamanlar da yaptıklarını hatırlamama gibi bir durumu olmuş olabilir mi ki? Çünkü udon daki killerla, onigashima daki killer bana gram benzer kişilikte gelmiyor.
 
Aksiyon olması güzel de yonkolar ciddileşmediği için ben çok zevk alamıyorum henüz. Kaido'nun daha hibrit formunu bile görmedik. En güçsüz haliyle savaşıp duruyor.
 
Adam tayfasını korumak için emir alıyor ama kafası yerinde değil, diyorlar.
Kılıçları yoktu, diyorlar.

Zoro'ya bakalım:
Shusui'yi geri almak için bir dövüşte. Aklı kılıcında yani. (Aklı gidik.)
2 tane sivili korumak için, başka hiçbir motivasyonu olmadan savaşa dahil oluyor.
Bir kılıcı eksik.
Arkadan saldırı yiyor ve 2vs1 yapıyor.
Arkadan, 2.bir düşman saldırısı yemesinden dolayı Killer'dan darbe yiyor.
Bu darbeyi yediği haliyle, Killer'a, vücuduna soktuğu kılıcı geri aldırmıyor.
O darbeyi yediği halde, kılıcı kendisi geri çıkarıyor ve bir saldırı yaparak Killer'ı indiriyor.
Sonra 2.rakibinin de arkasını dönüp gittiği sırada Zoro da düşüyor. Bu sırada, Oda, Zoro'nun karnına guruldama efekti çiziyor. (Açlık veya zehir etkisi. Artık hangisiyse.)

Evet, Killer handikaplıymış. Bunu kabul ediyorum. Peki, siz diğerlerini kabul ediyor musunuz? Her bölüm aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın artık. Salın şu muhabbetleri. :/
Söylediğin şey yanlış çıkabilir, ben Kılıçları yoktu olayına hiç mantıklı bakmıyordum mesela, bana göre adam zaten diğer tarafa çalışıyordu niye kılıçlarını vermesinler diye bakıyordum eğer bir negatif etki bırakacaksa. Sonra malum bölüm geldi adam kendi ağzıyla kılıçlarım yoktu bende öyle bir olumsuz durum vardı dedi ve başka bir şey söylemedi. Biz nasıl adamın kılıçları yoktu derken yanlış düşünmüşsek, fiziksel olarak zayıftı, yok aklı gitmişti, yok smile yemişti smile güç düşürüyor gibi şeyler söyleyenler de yanlış düşünüyorlarmış. Bunu kabul etmek çok zor olmasa gerek, hani mantıksız da gelebilir sana zamanında söylediğin şeyleri aklına oturtmuşsundur yeni gelen bilgi sana mantıksız geliyordur olabilir normal ama sonuçta bilgi geldi olay bitti, artık kabul etmen lazım bunu.

@William cutting da atmış adama kaptanını kurtarmak için şans vermişler adam kaptanını kurtarma fırsatı varken neden salsın yani ne gerek var salmasına, üstelik kılıçtan başka da bir bahane üretmemiş. Bazen inatlaşmak kör ediyor insanı :bilmem:
 
Killer handikaplıydı.
Zoro da handikaplıydı.
Tekrar dövüşseler Killer daha iyi performans sergiler ama yine Zoro yener.

Çok derinlemesine düşünülecek bir mevzu değil ama Killer'ın handikaplı olmadığını iddia eden komik yorumlar okuduğumu hatırlıyorum forumda. Artık Killer Zoro'yu yener demek neyse zamanında Killer handikaplı değildi demek de o benim gözümde.
 
Tamam adamın ağzına etmişler işte?
Ya Alpa kimse Killer tam gücünde demiyor. Sen hayat amacını kaybetmiş diyorsun ben sana amacı tayfasını kurtarmak diyorum, kanıt olarak mangadan sayfa atıyorum. :D

Ayrıca @Master of Puppets da Killer'ı küçük görmedi sana Zoro dövüşün her anında all-out daldı mı yazdı, hani Lucci, Luffy'i uçurmuştu, Caser Luffy'i bayıltmıştı ya, o anlarda Luffy çok mu ciddiydi? Killer belli ki güçlü birisi o dövüşte de handikapı silahlarının olmamasıydı, aklı gidik, hafızası yoktu söylemleri desteksiz. Mangada hiçbir kanıtı olmayan söylemler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık