Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapsın iyi değildim belimi büktüler psikolojim yerinde değildi diyip acındırsın mı kendini? O da şeklini karizmasını bak bu bebekler elimde değildi o zaman diyerek toparlıyor. Aslında söyledikleri kendi açısından tamamen bahane. O farklı bir amaçla söylüyor yoksa yenilmişsen yenilmissindir bu tipteki adamlar bahane aramaz. Ama biz yorum yaparak biliyoruz ki harbiden stili dışında bir dövüş yapmak zorunda kaldı.
Bıkmadın bi niyet okumaktan ve okuduğun niyetleri dayatmaktan. Olanı söyle ya, olmayanı uydurma gözünü sevim.
 
Kendinde değildi mi? Adam açık açık bendim kılıcım olsa yenerdim seni diyor. Hayda. Ona bakarsak Zoro da çöküktü. Açtı, üşümüştü, zehirlenmişti ve üstüne kimsesi de yoktu bilmediği yaban bir yerlerdeydi. Ona rağmen mücadele etti.
Dünyayı salı vermiş anlamında. Kafa uçmuş hiçbir şey umrunda değil avare gibi dolaşıyor. Kendini bulma arayışına giren adamların kararsızlığı vardı üzerinde. Kendinde değildi dediğim o. İnancını kaybetmişti yani. O anlamda.
 
Şöyle bir şey söyleniyor Luffy'nin neden etkilenmediği hakkında:

As for the scene of Luffy being unimpressed by the fire of Kaido, it has nothing to do with the fruit, but it is mostly due to the fact that Luffy protected himself with advanced Haki.


Luffy'nin etkilenmemesinin sebebi hakisinden kaynaklı olabilir.
Benim dediğim mevzu işte. En mantıklı açıklaması bu.
Hyo, ileri seviye b.hakinin(vol 1,) savunmada tıpkı bir zırh gibi de kullanılabildiğini söylemişti. Eğer gerçekten Kaido'nun ateş saldırısını yediği halde etkilenmediyse, bu şekilde kendini savunduğu içindir muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık