Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Krallar vs. Efsanevi Amiraller

Hangi takım kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    183
Yahu adam Calm Belt'i yüzerek geçiyor öyle bir kondisyon var.Kizaru ışık adam nefes nefese kalmaz hareket ederken yorulmaz ama başka biri nefes nefese kalır sonra saldırıyı bloklarken dinlenir.O konuda adil bir durum yok zaten.Bunlar bir argüman değil yani.Rayleigh saldırı mı yemiş hasar mı almış ? Hani ne oldu Kizaru elini bile süremedi.Aksine yanağı çizilen Kizaru'ydu.
Yahu mangaka çizmiş neyi inkar ediyorsun yahu ? Demek ki Kizaru ile kılıç tokuşturmak calm beti yüzerek geçmekten daha çok yormuş adamı.
 
Yahu mangaka çizmiş neyi inkar ediyorsun yahu ? Demek ki Kizaru ile kılıç tokuşturmak calm beti yüzerek geçmekten daha çok yormuş adamı.
Peki yoruldu diye yenileceğini nereden çıkardın yada daha zayıf olduğunu.Beyazsakal mf savaşında çok karakterle birebir vs atarken o haldeydi.Kizaru,Akainu vs...
Benim orada gördüğüm Kizaru adamı indirebileceğine kendisi de inanmıyordu.Sentomaru + Pxler + Kizaru varken elini kolunu sallayıp gidebilmesi zaten bunu kanıtlıyor.
 
Peki yoruldu diye yenileceğini nereden çıkardın yada daha zayıf olduğunu.Beyazsakal mf savaşında çok karakterle birebir vs atarken o haldeydi.Kizaru,Akainu vs...
Benim orada gördüğüm Kizaru adamı indirebileceğine kendisi de inanmıyordu.Sentomaru + Pxler + Kizaru varken elini kolunu sallayıp gidebilmesi zaten bunu kanıtlıyor.
Kizaru lazer bile sıkmadan kılıcı ile adamı köşeye sıkıştırmış kıçından solutuyor.Sence nereden çıkarmış olabilirim zayıf olduğunu ? :D
 
yukardaki yorumlarda hala görüyorum arkadaşlar şunu kavramak lazım sengokunun adının anılmasının sebebi o an o zamanda denizcilerin zirvesinde olması rogerın demek istediği şey şu en güçlüleriniz gelsin sengokunun gerçekten wb ye hasar verebileceğine bile inanmıyorum diğer vsler muallak diyelim hadi şansa kadere garp rogerı bile alabilmiş olsun kendi vs sini yüksek ihtimalle hızlıca bitirmiş nerdeyse hasar almamış bir wb boşta olacak bu bile tüm savaşları tek başına domine etmesine sebep bu vs de sıralama yapacak olursak şu sonuç ortaya çıkar roger=wb>garp>akauni=ray=oden=kizaru>sengoku amirallarin böyle bir savaşı kazanma ihtimali olsa gidip yonkou bölgelerini tek tek basar kelle alırlardı denizcilerin tüm gücünün herhangi bir yonkou filosundan biraz daha güçlü olması sebebiyle ayakta kaldığını düşünüyorum herhangi 2 yonkou anlaşıp denizcilere girelim dese denizciler kıçlarına tava bağlayıp kaçmak zorunda kalır.
 
Çok abartmadın mı be reis 2 Yonko dalsa denizcileri alırmış Big Mom Kaido 2 lisini 3 amiral dalsa indirir zaten denizcileri çok hor görüyor bazıları cidden hadi Yonko>Amiral desen gene bir nebze hak vericem direk 2 Yonkoyu bütün denizcilerden üstün yaptın.Siz güç dengesini çok yanlış anlamışsınız ne kadar güçlü olursan ol öyle yok daldım kafama göre yonko bölgesine indirdim Yonkoyu ve tayfasını çıktım muhabbeti yok bu adamlar hemen hemen aynı güçte adamlar biri 100 ise diğer minumum 99 dur böyle seviyede 2 adam kapışsa zaten kazanan birdaha eski seviyesinde duramamaz en iyi ihtimalle birkaç uzulunu kaybeder birinin birinden güçlü olması zarar görmeden kazanabileceği anlamına gelmiyorki denizciler niye kendi güçlerine güvenip Yonko bölgelerine saldırsınlar bu adamınların canı yok mu uzulları kopunca,parçalanınca yeniden mi çıkıyor?Şahsen denizciler tüme vurduğunda şuanki Yonkoların toplamından daha güçlü Aka,Kizaru,Fujitora,GB(gücünü bilmiyoruz ama amiral olarak geçtiğinden minumumda olsa amiral seviyesi olarak kabul ediyorum)Garp,Sengoku daha geriye bir sürü asker kalıyo bunların hepsi dalsa 3 Yonkoyu birden indirirler peki kayıpları ne olur?O savaştaki insanların%99 u ölür geriye kalanlarda topal falan olur bu güç dengesi anlayışınız çok saçma geliyor bana madem Yonkolar o akdar güçlüler gitsinler dalsınlar denizcilere 2 kişi toplanıp hem artık denizci problemide kalmaz adamlar için mis gibi devam ederler yollarına.
dediklerine katılıyorum tamamen kayıplar fazla olacağı için bu hamleler yapılmıyor evet ama yukardaki bu vs için baktığımızda amirallerin alabileceği bir senaryo varsa eğer hem teknoloji hemde sayı olarak fazla olan denizciler çoktan kıyıma başlardı demek istedim ayrıca 3 yonkoyuyu tekil olarak düşünmemek lazım bu adamlarında tayfaları ve komutanları var denizcilerin 3 veya 4 yonkuonun toplam gücüne denk olması bana biraz mümkün görünmüyor hasta wb ve müttefikleri marinefordda baya zarar verdi üstüne shanks gelince sengoku bunu göze alamadı tam olarak senin dediğin sebepten peki savaşın başından beri shanks bm wb ve kaido tüm güçleriyle orda olsa ne olurdu yada shanks tüm güçleriyle savaşın başından beri orda olsaydı muhtemelen düşmese bile denizciler tüm denizlerde zayıflayacağı için irili ufakları korsan tayfaları bile hükümete savaş açar devirirlerdi diye düşünüyorum
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık