Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkoular yerden yere vurulsa da her seferinde yine dimdik ayaktalar. BM Zoro'nun kesişine inanılmaz tepki verdikten hemen sonra sırıta sırıta devam ediyor. Yonkouların ağırlığı bi' ilginç gerçekten.

ZORO. Sadece Zoro... Spoiler okumamanın güzelliğini hissedebiliyorum gerçekten. Bandana yakışır. Yiğidim yine ne güzel iş çıkartıyor. Helal olsun.

Law Luffy'nin emrine her uyduğunda KF'deki gömülmelerini okumuş gibi tepki veriyor.

Law-Luffy-Kid üçlüsünün sidik yarışını seviyorum ama gerçekten, lütfen artık karakterlere hiç olmayacak yerlerde "komik" yüzler koyulmasın. Çizimler geçen bölümlere kıyasla çok iyi ve temiz bu arada. Hani çok temiz cidden.

Luffy niye G4 açtı acaba? Görünen o ki G4+advanced haki açmamış, yoksa illa daha iyi bir tepki alırdı. Yine powerup sonrası yorgunluk gibi gibi bir şeyler olmaz herhalde.

Neyse. İyi bölüm, heyecanlanmaya devam. Haftaya ara olmasa fişek gibi devam ederdi.
 
Hibrit form dövüşmek için daha uygun bir form. Hatta Kaido 0 meyve+hakisiyle dövüşse ejderha formundan çok daha iyi dövüşür, hasar almaya çok daha az açık hale gelir. Bu net yani. Bunun dışında belki de en güçlü zoan meyvesinin hibrit formunun olmaması açıklanabilir bir şey değil.
Benim söylediğim şey de buydu yorumumda. Kaido'nun tam formu dövüşmeye, hele hele kendi dövüş tarzına hiç uygun değil. Ancak mutlaka çizecek diye bir şey yok. Kalabalık orduya karşı açık hedef Jack çizen adam Kaido'ya da hibrit çizmeyebilir. Ben çizmesi gerektiğini söyledim zaten. Sadece mutlak bir beklenti hayal kırıklığıdır bunu belirttim.

Uzun yıllardır meyve sahibi olmasına rağmen Oden'e karşı da hibrit kullanmadı tabi bu kurguyla geçiştirilebilir. Kaido hibrit açarsa Luffy ile 1v1 atarken olabilir bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık