Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whitebeard'ın da hayali krallık değildi ama o resimde anıldı.
Shanks sadece parti yapıyor. Oden’in derdi wano kapılarını açmaktı korsan kralı olma çabasında değildi. Whitebeard da istese kk olabilecekken bile olmadı. Roger söyleyeyim derken bile istemiyordu.
Hepsi özgürlüğüne düşkün, kral olmak istemeseler bile denizin imparatorları olan kişiler. onlarca adayı koruması altına almış, dünyanın en güçlü adamı ben kral olmak istemiyorum dese ne fark eder? En kral adamlardan biriydi. Demek ki Kaido denizcilerden etkilenmemiş, bu kadar basit.
 
Bebeykene oyun oynuyorlarmış. Sonra büyümüşler. Shanks yonkou olmuş. Mihawk da oyun arkadaşı diye bu ünvanı almış.

Yalnız yorumlarda okudukça ben de fark ediyorum.
Listede Rayleigh gibi, Mihawk gibi forumda yonkou/yonkou üstü :hhh: görülen adamlar da yok.
Kaido hatırlamaya bile tenezzül etmemiş bunları.
Hadi Garp ve Sengoku denizci oldukları için, kendisi de korsan olduğu ve sürekli saklandığı için onlarla karşılaşmadı. Ama diğer ikisini anmaması çok komik be. Ne büyütülmüş bu adamlar burada.
Böyle bişi olabilir mi yaa? Hayır böyle bişi olabilir mi?

One Piece'te nepotizm var herhalde. Shanks torpilinden Deiku olmuştur. Shanks'in hükümetle bağı olduğunu düşünüyorum :D Emmioğlu kontenjanından Shichibukai olmuş belki :D
Nepotizm her türlü var. Luffy atatan gelme Zoro öyle. Sanji aileden gelme. Bir Usoop babasına çekmemiş.
 

Üye silindi 1004

Adam baya raid boss mantığı ile bölüm çizmiş.Support-healer rolünde law 2 melee dps zoro-killer tank kid off-tank-dps de luffy :D Kaido hala billur geçiyor 8 yaşında ki mahalle bıcırları ile top oynayan liseli taklidi yapıyor.Savaşın sonunda büyük ödül var doğru da savaşta ciddiyet yok.Bu tarz ilk olduğu için güzel bölüm derim yoksa düşük seviye aşırı ergen işi.

@Ölüm Cerrahı sen de yancı oldun iyice kabul et :D
Mekaniği çözemezlerse alamazlar bu bossu.
 
Kaido'nun hibrit formu olsa iyi olur. Yoksa Meyve gücü ile hiç etkili dövüşemiyor gibi gözükecek. Bilindik saldırısını hibrit formu ile yapsa daha etkili olur. Tam formuyla yapamıyor doğal olarak.

ANCAK illa hibrit formuna dönüşecek diye bir kaide de yok. Hibrit diye diye telef olduğunuz ancak hibrite dönüşmeyen Jack gerçeği var ortada. Ulti'nin tam formunun daha güçlü olduğu vurgusu var vs. Evet Kaido'nun hibrit formu dövüş için daha uygun olur. Ancak mutlaka olacak diye bir şey de yok. Sonra Kaido hibrit formuna geçmedi geçseydi yenilmezdi falan demeyin : (
 
Redroc fena yamultmuş ama daha sonra G4'lü saldırı yine işe yaramamış gibi duruyor. Ya janjan kullanmadı ya da saldım çayıra mevlam bayıra söz konusu.

Kid'in tarzını sevmedim açıkçası. Daha farklı ve özel bir şey bekliyordum. O ne olm ya Moria'nın Oz'unun metal versiyonu olmuş resmen.

Killer başkan da Luffy'yi görünce ümitlenmiş. :/ Şu an en efektif kişi Luffy haliyle. Diğerleri de dövüş içinde bir şeyler yapmaya başlar sanırsam.
Suratına değil de karın bölgesine vurduğu için olabilir. Görüyoruz Kaido da hep kafayı hedef alıyor. Bu kafaya hedef alma popüler olacak bundan sonra herhalde.


Zoro ile Killer de aynı yere boğaza hedef almışlar gibi. Kelle alma muhabbeti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık