Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kaido da bir miktar korku sezdim. ✍

Shabondy deki hali ile alakası yok adamın ki buradaki asıl etken silahları. Adamda normal de kullandığı silahlarla alakası olmayan orak var. Sen şimdi zoro dan 3 kılıcı alıp, eline orak versen gücü azalmaz mı?
He böyle deyin abi o zaman, kafası gidikti çok saçma yani. Zoro yemekten zehirlendi diyenlerle dalga geçiyor bunu diyen arkadaşlar benim asıl geyiğim onlara alksjdlkjasd
 
Ahh killer ile zoroyu bir tutanlarıda görüyoruz.Bu adamlar kidle luffyde eşit dicekler mi acaba.Sen git ustalardan kılıç eğitimi al potansiyelin zaten yüksek üstüne birde dünyanın en iyi kılıç ustası mihawktan 2 yıl eğitim al çelik kes ateş kes belki ilerde elmas kesecek ama sargılı bi palyaçonun elinde kılıcı yoktu kafası gidikti bahaneleriyle eşit durumda tutul.
Zoro = luffy denmese çoğu zoro >>>>>>> killer der.
 

Üye silindi 1004

Bigmom’ın orada hayıflandığını hatırlamıyorum, Luffy’nin ismi üzerinden bağlantıyı kuruyor sadece Kaido ise onunla dövüşebilecek adamlar arasında görmüyor. Garp’dan bu bölüm büyük bir patlama sesi geldi.
Garpuuuuuuuuuuuuuuuu diye ağladı kadın nasıl hatırlamazsın? Hiçbir eşi öyle ağlatamamıştır Linlin'i bence.
 
Enmaya power up diyorlar. Enma power up olsaydı... Kaido, enmayı görünce; Yoksa bu o mu... Oden!! Oden!! diye sayıklaması gerekirdi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık