Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamazonun kafası gidik değil orada. Zoroyu tanıyormuş. Bedenen de ahım şahım bir eksikliği yok. Zaten kendisi de silahlarım olsa durum farklı olurdu diyor. Demek ki tek sorun silahlarmış. Bedenen veya aklen bir eksikliği yok. Olsa onlara da değinirdi. Adam sadece silaha değinmiş.
Adam travestiler gibi çığlık atıyordu yav, nereye etki yok? :( en kötü zamanla smile'ın etkisine alışmıştır. :/
 
Ahh killer ile zoroyu bir tutanlarıda görüyoruz.Bu adamlar kidle luffyde eşit dicekler mi acaba.Sen git ustalardan kılıç eğitimi al potansiyelin zaten yüksek üstüne birde dünyanın en iyi kılıç ustası mihawktan 2 yıl eğitim al çelik kes ateş kes belki ilerde elmas kesecek ama sargılı bi palyaçonun elinde kılıcı yoktu kafası gidikti bahaneleriyle eşit durumda tutul.
 
Burada kaçırdığın bir nokta var. Uzunca yorumladığım yerde yazmıştım. Tact tekniğini Doffy'de 2. saldırı(Mes) için stratejik olarak kullanmıştı. Ya Kid ve Luffy'nin saldırıları tam etki etmesi için devasa kayalıklarla Kaido'nun oyalanmasını sağlıyor ya arkasından başka bir hamle yapmayı planlıyor ya da öncesinde stratejik olarak kullandırdığı bu tekniğin içine E.Oda ediyor :dd.
Olabilir ama stratejide bile support kısmını üstleniyor işte.Açığı Law yaratmasın onlar oyalasın Law gamma denesin.Yoksa Kid konuşup duruyor.Oda’nın içine etmediği ne var ki ?:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık