Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bir kılıca aynı miktarda haki yüklediğinde Enma'daki ile aynı sonucu alıyorsan eğer Enma'yı şu an kullanmasının ne anlamı var? Niye aynı sözü Wado için söylemiyor? Wado'ya da haki yüklemiyor mu? O zaman neden sadece Enma'nın gücünün salmaktan bahis açılıyor? Oğlum tutarlı bir açıklama gelmiyor kusura bakmayın.
Söyleyeyim açıklamasını.Aynı sonucu alamıyorsun işte.Wado Zoro'nun yada Oden'in devasa hakisini depolayabilecek kaldırabilecek bir kılıç değil.Böyle kılıçlar çok nadir Enma onlardan biri.Tamamen harddisk meselesi yani. :D
 

Üye silindi 1004

Ne çılgın atmışsınız ya?! Sanji fanları gibi biraz sakin olun. Başta bizimkiler biraz şov yaptı. Şimdi dayak yiyecekler. Gruplar ikiye üçe bölünecek. Bu adamlar daha ilk sayıdan Kaido’yu inletse, Oda sonra ne çizecek?

Sasaki vs Franky falan mı? :hhh:
 
Hasan nereye varmak istiyorsan direk söyle, kapalı kapılar arkasından ajandanı dayatma bize xD

Kılıcın Shusui'den iyi olmadığını söylediğim zamanlarda bile bu kılıç şuan Zoro'nun daha çok işine yarar, şimdi yapamayacağından daha büyük saldırılar yapabilir onunla demiştim. Kılıcın özelliği olarak da, bize sunulan gereğinden fazla haki çekip çok büyük saldırılar atması oldu, sen nereye varmaya çalışıyorsun.

Adam Enma'nın gücünü daha çok salmam lazım demiş enmanın gücü olarak bize mangada söylenen ne peki ? Enma, fazla haki çeker büyük saldırı atar bunun neresini anlamıyorsun tam olarak ?
Zoro kendisinin bir kılıca yükleyemediği kadar hakiyi çeken Enma'yı şu an kendisinden daha fazla haki çekmesin diye engelliyor diyorsun yani? Yani Zoro o kadar hakiyi başka kılıca kendi isteyerek yükleyemez dersen tutarlılık kazanacak yorumun. Tam açıkla seni anlamaya çalışmakla uğraşıyorum.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık