Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Takım H vs. Takım M

Ayakta kalan son ikili hangisi olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Ben Amiralleri Yonkou dengi gördüğüm için Takım M alır diyorum. Mihawk'ı çok sakladı mangaka lakin KK olmak beni geçmekten de öte diyen birisi :)
 
Bu benim kendi görüşüm şu anki younkolar güç olarak önde olsa bile strateji ve akıl ve dövüşme biçimi bakımından amiraller daha önde ve efektif bunu görmek için icraat bakacaksak. Beyazsakal hariç bu güne kadar hangi younko ne icraat yapmış bende onu sana sorarım.
Kaido 9 tane adamı tek başına yendi,kaç tane nova harcadı,Luffy gibi adamı bir vuruşta yendi.
Hayatı boyunca bir tek Oden'den hasar aldı daha çok var.

Bm'nin daha hasar aldığını görmedik adam akıllı.Marco'nun direk ümüğünü sıktı,aynı Marco Kizaru'ya karşı güle oynayaydı.

Sen istediğini düşenebilirsin problem yok,sadece fikrini değistirecek bir olay olmadı seride.
 

Silinmiş Üye

Mihawkın seviyesinden başlayalım Öncelikle Mihawkın ünvanında çok büyük bir rakibi shanks dışında yok gibi görünüyor. Mihawk muhtemelen o ünvanı Shanksı yenerek aldı. Tabi sadece var sayım. Bir süre sonra shanks güçlendi imparator olarak anılmaya başlandı fakat tek kolunu kaybettiği için Mihawk artık kendisi ile duello yapmayı bıraktı. Mihawk alanında en güçlü olsada kayda değer bir rakibi yok gibi gözüküyor ünvanın verdiği zorunluluktan alabileceği en düşük seviye sağ kol üstü bunun sebebi de Kingin kılıç ustası olması. Amirallerden kılıç kullanan olmadığına göre (ilk üçlüden bahsediyorum) Amirallere yakın veya üstün olma zorunluluğu yok. Serideki artık tek rolü Zoro'nun kesmesini beklemek. (Fujitora gibi zayıf bir amiral ve Marco gibi sağlam bir sağ kola yakın/üstün bir seviyededir aşağı yukarı.

Geldik Borsalinoya, Eski üçlünün en zayıfına yani. Kuzan ve Sakazuki hemen hemen denk lanse edildi. Borsalino, savaş boyunca Marco ile uğraştı ve Marcodan net üstündür diyeceğimiz bir hareketi yok. Kuzan, Jozudaki gibi bir üstünlük sahnesi yok. Kuzan tutupta bir kelepçe getirin ölmüyor bu adam triplerinde değildi. Korsan Kralın sağ kolu olarak diğer imparatorların sağ kollarından net olarak sıyrılan Rayleigh karşısında iyi bir performans sergileyemedi çünkü adam ayyaş ve Kılıcını uzun süredir kullanmıyormuş Kendi bile diyor genç olsaydım size daha çok yardım ederdim diye. Borsalinoda ortalama bir amiral seviyesinde işte.

Sakazuki, Luffynin Korsanlardaki en büyük rakibi düşmanı Teachse; Donanmadaki en büyük düşmanı Rakibi Sakazukidir. Roger için Xebec ve Garp neyse (Rekabet anlamında) Luffy için de Sakazuki ve Teach odur. Marinfordda performansıyla MVP olmuştur. Borsayı mf zemininne gömen Marco, Vistayla birlikte kayda değer hiçbir zarar verememiştir Sakazukiye.. Mf zamanındaki icraatleriyle bile Filo Amirali olmasının alt yapısı hazırlanmıştır. Teachin de İmparator olması aynı şekil. Şuan teachle tam olarak bir imparator seviyesi etmeseler de çok yakınlar. Muhtemelen Luffynin tekrar karşılaşmasıyla o güçte olacaklar. (İmparator yakını)

Shanks direkt İmparator seviyesi ama söylenildiği gibi en güçlü falan değil :p Mihawk ne kadar çöp olsada eldeki verilerle iyi kötü tutar Borsalinoyu. Shanksta yüksek zorlukla Sakazuki keser. Mihawka gelen yardımla birlikte büyük zararlar görerek Shanks tarafı alır.
Mihawk 12 yıl önce Shanks'tan vazgeçtiğini söylüyor. Orası tamam ama bu ne demek oluyor sence? Bana kalırsa "Ben senle kapışırsam, ciğerini sökerim ciğerini." demek oluyor. Haliyle Shanks'ı yenebileceğini önceki düelloların sonucunda ikisinin de belli bir yara almadığını görerek ve üstüne Shanks'ın bir kolunu kaybetmesiyle söyleyebilir. Mihawk'ın unvanını Shanks'ı yenerek alması imkansız çünkü düellonun sonucu Shanks'ın kolu kesildiği için ve Mihawk bu sebeple vazgeçtiği için belirlenemiyor. Ayrıca bir süre sonra Mihawk da gelişiyor sadece Shanks değil. Tabi ikisinin gelişme derecesini bilemiyoruz ama Shanks imparator olduysa Mihawk da imparator sayılır. Shanks'ın kolu kesilmesininden dolayı gelişim oranlarının yakın olacağını tahmin ediyorum. Sonuçta o başlıkla anılması ve tüm Dünya'da duyulması için güçlü birini yenmesi gerek. Shanks bile Mihawk'ın yanına gelip söylemediği ana kadar ondan vazgeçtiğini bilmiyordu.

Borsalino için eski üçlünün en zayıfı demişsin ancak en ciddi hallerinde Borsalino'nun ikisine taş çıkartacağını düşünüyorum. Marco ile uğraştı diyorsun ve Marco'nun onu yere çakmasını söylüyorsun. Fark ettiysen Borsalino neredeyse takmıyordu bile Marco'yu. Net üstündür diyebileceğimiz bir hareketi yok, Marco zaten Borsalino'nun kendisine "Tekmen canım acıttı." demesini yalanladı yani onu sallamadığını anladı. Üstüne yere çakıldığı gibi kalkıp şöyle "Oooo" diyip etrafa baktı. Bir de Borsalino'nun onu kelepçesiz öldüremeyeceğini düşünmüşsün. Herif meyvesi olmadan bile Marco'yu hakisiyle güvece çevirirdi. Whitebeard'ın saldırısını diğer iki amiralle hakiyle zorlanmadan durdurdu. Marco'nun yakın dövüşte iyi olduğunu düşünerekten illaki onun yanına gitmek zorundaydı. Bu yüzden Borsalino'ya karşı şansı yoktu zaten. Ray olayına gelirsek tamamen sallamadı herifi. Sadece kılıç çarpıştırdılar. Ayrıca Kizaru'nun ciddi bir savaşını görmedik şu anda. Eğer gerçekten onu ölümün kıyısına getirebilecek bir savaşa girse emin ol tüm gücünü kullanırdı. Mesela Ray orada ona iki üç hareket yapsa Borsalino da iki üç hareket yapardı, karşılık verirdi.

Sakazuki varya Sakazuki aha da bu, bak : ???. Mf'de meyve gücünü biraz fazla kullandı diye en güçlü ilan etmişler. Mf'de Garp'ın en güçlü olduğu da söylendi zaten ayrıca tam da Borsalino'nun mantığı gibi 73 yaşındaki, ölümün kıyısındaki, göğsünde aha bu kadar delik olan bir adamdan dayak yedi -Borsalino'nun aksine-. Bir de Vista bunun kafasını kesecekti az kalsın :D. YC rütbesindeki bir adam :D.

Shanks ile Sakazuki arasında olan bir savaşı bilemeyiz çünkü daha Shanks'ın gücü belli değil ama Sakazuki artık şaşırdığından mı yoksa korktuğundan mı yumruğunu tutunca ter akıttı mangada. Dediğin gibi yüksek zorlukta ikisinden birisi birbirini döver.


Mihawk'ı Borsalino ile eşit görüyorum savaş başında. Ancak Mihawk'ın kişiliği yüzünden direkt olarak öldürmeye odaklanır. Bu yüzden savaşın sonunda her şey belirlenir yani Borsalino ölüm kucağında olduğu zaman. Borsalino ciddileşince gerçek savaş başlar ve ikisinden birisi yine yüksek zorlukta birbirini alır. Bu savaşı animede çok yakında göreceğiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık