Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Meyvesiz Luffy vs Roronoa Zoro

Dövüşün galibi kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Douriki sadece fiziksel gücü yansıtıyor meyve buna dahil değil fakat Kaku büyük bir ustaymışçasına meyvesini kullandı bunu kim inkar edebilir biz kaku Lucciyi alır falan demedik Blueno dediğin gibi boş bir karakterdi gear 2 yi bize göstermeye yardımcı oldu sadece Luffy’nin gear 3 için hazırlanması muhtemelen o dönem izleyenler için yeni teknik gelecek diye heyecan sebebi olmaktan başka bir şeyi yoktur
@tesseract
Tam olarak öyle olduğunu da sanmıyorum çünkü doruikinin ne olduğuna dair de pek net bir açıklama yok. O sıra Mangaka'nın güç seviyelerini sembolik olarak yansıtmak üzerine yaptığı bir olaydı bence. Zira Sanji'de görünürde bir fark olmamasına rağmen

Şu sahneler gerçekleşiyor.


Sonra harbi bir teknik yapıyor ama ona rağmen birazcık etkiliyor.



Jyabura'ya ise düz tekmeyle sağını solunu şaşırtıyor. Hem de bu Jyabura Zoan modtaki Jyabura.
 
Aslında söylediklerine göre Luffy'nin karşısına en uygun isim Kid oluyor. Saydığın isimler hep rakip bir yerde. Luffy-Zoro ise onlardan biraz farklı. Ne kadar yakın olurlarsa olsunlar Zoro daima Luffy'nin söylediklerini yapan ve onu kaptanı olarak gören birisi. Luffy şimdi emir versin Zoro sen aşağı git diye, emin ol Zoro yok demez. :/ Tam olarak aynı konumda değiller yani diğerleri gibi.
Gon ve Killua
 
Birinin hedefi roger, diğerinin hedefi mihawk olan adamlara da denk demezsin. Mihawk bile senin hedefin beni geçmekten daha zor diyor. Ama two piece okumaya devam tabi.
 
Seriyi yorumlamak ve mantıklı çıkarımlar yapmak o kadar zor ve derin bir mevzu değil. Kolpa muhabbet için birbirinize sallıyorsanız eyvallah da Luffy = Zoro gibi şeyler yazıp milletin seriyi yorumlama şekline laf atmayın anasını satayım. Luffy'nin Naruto olduğu yerde Zoro Sasuke değil Gon olduğu yerde Killua değil. Elbette her daim zorlar tek yiyecek hali yok çöp değil özel bir sağ kol özel bir dost. Ama eşit değiller, eşit olmazlar seri sonu Zoro KK seviyesi olmaz okuduğunuz seri size bunu vaat etmiyor. Eksantrik beklentiler içine girip sonra hiç etmeyin güzelim karakteri. Tobi - Obito olayında patlayan fanlar değil serinin kendisiydi. Münasip bir yerine takan olmadı o saatten sonra Naruto'yu.
 
Okuduğumuz mangayı keyif almak için okuyup geçelim. Siyasetçi gibi olayları manipüle edip karşı tarafa haklı görünmeye çalışmanın hiç anlamı yok. Hayatımızda o kadar manga okuduk anime izledik One Piece bir shounen olarak diğerlerinden farklı değil.

Zoro, Killer'ı ciddiye bile almadı. Hafif kaşlarını çattı ve tek attı. Ana karakter ve ana karakterin en yakın dostu shounenlerde aşağı yukarı eşit güçte olurlar. Sadece zaman zaman ana karakter fark atar.

Naruto ve Sasuke gibi
Gon ve Killua gibi
Ichigo ve Ishida gibi
Goku ve Vegeta gibi

Yukarıda saydıklarım neyse Luffy ve Zoro'da budur.

İnsanlar ısrarla Luffy'nin Zoro'ya tek atmasını bekliyor ama böyle bir şey mümkün değil. İmkanı yok? Yok yahu? Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Kalkıpta Luffy 4-5 gömlek üstte demek ne demek? Bu yorumları yapan arkadaşlar yarın öbür gün Zoro Dünya'nın en iyi kılıç ustası olduğunda ne diyecekler?

Tekrar söylüyorum, Luffy ve Zoro diğer Kaptan - Sağ Kol ilişkilerinden farklı. Burada önemli olan ve dikkat etmemiz gereken asıl şey Ana Karakter ve onun en büyük destekçisi. Olaylara "Yok efendim Luffy G4 açmış, Snake-man Zoro'nun içinden geçip üstünden çıkar." gibi yorumlar yapmak tamamen Shounen mantığına terstir.

Roger dediğimiz adamdan bile daha güçlü korsanlar kralı olacak Luffy, Oden diye yerlere göklere sığdıramadığınız adamdan bile daha güçlü bir kılıç ustası olacak Zoro. Ve seri sonunda bu iki karakter birbirileri ile neredeyse eşit güçlerde olacaklar. Bunu ben söylemiyorum bugüne kadar çizilmiş olan tarihteki bütün shounenler söylüyor. Ben şimdiden uyarayım da sonra hayal kırıklığına uğrayıp Kishimoto'yu eleştiren Tobi - Obito olamaz yeaaa diyen arkadaşlar gibi patlamayın.
Luffy ve Zoro'nun durumu şu yukarda saydıklarından hiçbirinin durumuna benzemiyor. Yukarıda saydıklarının durumları bile birbirine o kadar benzemiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık