Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Enma, Güç Artışı Sayılır mı?

Sizce hangisi ?

  • Bal gibi power up kardeşim.

  • Dışarıdan öyle görünüyor ama değil.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hitetsu ne diyor? Kılıç kararınca seviye atlar. Yani shisui'nin kararmış hali 21'lik bile etmeyebilir. Diğer yandan enma'nın kararmamış hali 21'lik ve kararınca muhtemelen 12'lik edecek. Manga da yazan şeyler bu kadar açık aslında. :/
Çok ilginç bakış açıların var. Shusui şuan kararmış ve 21lik bir kılıç, Enma ise kararmamış 21lik bir kılıç ilerde kararırsa daha iyi olabilir Zoro ilerde kararmış bir Enma mı alıyor da sen aynı seviyede değiller diyorsun xD

OP'da olan şey şu basit yazalım.
Enma=21lik
Shusui=21lik
 
Ağzında Kuina'nın kılıcı var, bu kılıç nedeniyle Zoro'nun aklına Kuina geliyor ve duygusal patlamalar yaşayarak, bağlardan gelen itekleme ile gücünü kat be kat artırıyor.

Şimdi ise bir elinde Hiyori'nin kılıcı var. Zoro kılıcı tuttukça Hiyori'yi düşündükçe gaza gelecek ve kılıcını daha güçlü sallayacak.

Ama diğer elinde İpponmatsu'nun kılıcı var. İpponmatsu Zoro'nun aklına geldikçe Zoro nerf yiyor olmalı. Bu kılıcın değişmesi gerek. Yani Zoro'ya bir kılıç daha gelecek ileride ama onu Zoro'ya vurulan hangi kadın verecek bakalım.
Güzel tespit yapmışsın.Üçüncü kılıcını da bir kadından alması lazım yada yadigar kalmalı.Urahara gibi olur Zoro. :)
 
Power up tabi büyük büyük güç büyük dezavantaj g4te olduğu gibi dezavantajida var. Kılıç seviyeleri muhabbetti de hiç ilgimi çekmiyor şu seride. Bir de teknoloji ile güçlendirmesi bir karakteri onu da sevmiyorum. Fantastik olup haki ryou meyveler falan çok daha ilgi çekici şeyler bence. Meyveler inşallah teknolojik bir şeye bağlanmaz ilerde.
 
Çok ilginç bakış açıların var. Shusui şuan kararmış ve 21lik bir kılıç, Enma ise kararmamış 21lik bir kılıç ilerde kararırsa daha iyi olabilir Zoro ilerde kararmış bir Enma mı alıyor da sen aynı seviyede değiller diyorsun xD

OP'da olan şey şu basit yazalım.
Enma=21lik
Shusui=21lik
Çok düz mantıkla düşünüyorsun. Ki hadi dediğin gibi olsa bile enma'nın potansiyelini arttırdığı bir gerçek. Yani shisui'yle zoro yüzde yetmiş potansiyel gösteriyorsa, enma ile yüzde yüz gösteriyor. G4 mantığında işte. Daha güçlü saldırı ama daha çabuk yorulma.
 
Kara kılıç olması Zoro'ya power up olmaz. Kara olmak kullanıcının kılıca imzasıdır. Eğer ki kara kılıç olduktan sonra tıpkı online oyunlardaki gibi kılıcın mesela +8 den +9 yükseltilmesi ile itemde bir güç artışı olmuyor ise kara kılıç olmak hiçbir şekilde power up olmaz. Diğer taraftan kara kılıç olmasıyla kılıcın ozellikleri de artık daha üstün güce oluyor ise bu da bir nevi kılıç ustası ile kılıcın ortak güçlenmesi gibi bir şey olur.


Onun dışında şu an Zoro'ya bu kılıcın verilmesi tamamen hikayede power up almış olduğunu anlatmaya yönelik bir hamledir.

Böyle bir item bir daha görmedik ister çok haki kullandırıyor de ister başka bir şey özel bir konumu var.

Kılıca alışınca Zoro daha güçlü olacağım diyor. Bilin bakalım Zoro ne kadar sürede kılıca alışıyor? Bir iki hafta gibi kısa bir sürede. Sebep ney güya Wado ile aynı kılıcın elinden çıkması. Peki bu süre nereye tekabül ediyor ? Aha ise bak tam da Kaido ve tayfasına karşı olacak savaşın başlayacağı güne.

Luffy 2 yıl eğitim aldı ki eğitimin sonunda hala g4'un dezavantajını atlatamamıştı. Ona rağmen büyük bir gelişim. Zoro ise bence illa ki hala tam takım değildir ama power artışını göreceğiz hele o kadar kısa sürede tam hakim olmuşsa düşünülenden daha sağlam power up almış demektir.


Bu olayın power up olduğunu anlamak için kılıç değişiminin şu anki hikayede neye hizmet ettiğini sorgulamak yeterlidir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık