Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kim/Kimler Çatıya Çıkacak?

Kim/Kimler Çatıya Çıkacak?


  • Kullanılan toplam oy
    84
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apoo taraf değiştirmedi fişi çekildi. X Drake aşağıyı bana salın dedi. Jimbei Who's who ile karşılaştı. Marco komutan(ları) tutuyor. Tamato momonosukeyi koruyor Kaidoya kafa atılarak korunacak hali yok ya. Yukarı beşli as kadro öyle de kalacak. Luffy, Kid,Law, Zoro ve Killer beğensenizde beğenmesenizde kadro bu fandaşlar. Ha diğer Savaşlarda Çatıya taşınır (pek ihtimal vermesemde...) o zaman başka
 
Arc sonunda Sanji'nin imparatorlara karşı savaşıp savaşmadığına göre kazananı belirleyeceğiz. Sanji imparator karşısında aktif bir şekilde savaşıp, rol alırsa sen kazanırsın. Aksi durumda pasif kalır ya da hiç bir hareket yapmazsa ben kazanırım.

Kaybeden kazananın belirleyeceği avatarı 1 hafta kullanır, uyar mı?
 
Hawkins kehanetlerinde, X Drake'in %1 yaşama olasılığı var diye söylemişti. X Drake'i bu kadar zor durumu düşürecek çok az kişi var. Ya Queen ile dövüşecek; ya da Kaido ile dövüşecek grupta yer alacak. Görevi Kaido olsa da; Queen ile bir husumet oluştu.
 
Sence inenler arasında Luffy'i görür müyüz ?
O bir kere garanti iner. O çıkana kadar yukarıdakilerin şovunu görürüz falan, sonra Luffy atağa kalkar, bir ara tekrar iner, ortalık bi karışır herkes bir şeyler yapar sonra tekrar aksiyona girer. Kaptanlar ve sağkollar bir şov daha yaparlar. Belki yeni şovmenler devreye girer, onları da görürüz. En son da Luffy olayı bitirir işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık