Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden yaklaşık 20 yıl sonra güçlü korsanlar gelio Kaidoyu yenecek olayını nerden biliyor. Karısıyla bir geleceğe gidip geri mi geldi nedir. Zaten karısının olayı da blurlu biraz spesifik olarak ne oldu belli değil üstün körü gösterildi. Oden Momo Kızı falan hikayede oturdu fa Toki miydi o ne oldu muamma.
 
Kimetsu no Yaiba'da çocuk hiç bilmediği tekniği aklında yaptığı yolculukla öğreniyor, sonra da en güçlü adama saldırıyor, Luffy yeni öğrendiği teknikle (ki bence Luffy için yeni sayılmaz) saldırıp indiriyor çok mu?

Kaldı ki Luffy G2 ve G3'ü birkaç saatte geliştirdi zamanında, bu yüzden de Luffy için yeni bir saldırı sayılmaz bu, Udon'dan beri üzerinde çalışıyor. Burada önemli olan zaten G3 olması değil haki ;)
Öncelikle şöyle bir yanlış yapıyorsun... bir başka seri de olan olau ile kıyaslıyorsun... Yani bir başka seride de bu tarz bir şey olması, OP da olanı mantıklı kılmaz... ayrıca adam şunu G3 ile yaptı yav G3... Bir de daha bunun saldırı yemesi var... O zaman Kaido’nun bunu yine indirmesi lazım yani... böyle seviye atlamak mı var? Kaldı ki ben Zaten Luffy’e laf etmiyorum... Diyorum ki; Eğer Luffy bunları yapıyorsa, o zaman diğerleri de bir şeyler yapabilir mantıksız olmaz. Ama Luffy bunları yaparken, diğerleri yapmamalı saçma olur deniliyorsa... O zaman Luffy’nin yapması da saçma...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık