Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 5li 2 yonkou devirirse seri benim için b... bitmez de bence büyük rezillik. Ki BM o Elbafa gidecek, ağlayacak, zırlayacak ohooo daha noluyo? Doğmadan gömdünüz kadını.
 
Son düzenleme:
Bu 5’liye gayet de İki Yonko’yı yedirebilir... Oda’yı tanıyoruz artık. Bu adam her şeyi işine geldiği gibi çiziyor... Wcı ve Wano da bizim tayfanın güçsüzlerinin nası BM ile top gibi oynadığını hatırlatırım... Tabii ki de dövüş efsane zor olacak ama düşüp düşüp kalkacaklar... Eğer mantık varsa zaten bu dövüş burada biter... ve Eğer mantık olsaydı... Şu an bu bölümde kimse Luffy için hype yapıyor olmazdı. Daha yeni tek yediğin adamı, daha yeni öğrendiğin teknikle hem de G3 ile yere çarpıyor... ve bu tekniklerle dövüşmeye devam edip, dövüş içinde düşse bile kalkıp, Zarar vermeye devam edecek... Bu zaten başlı başına mantıksız. Ve Oda denilen herif üstüne basa basa...”Yeni jenerasyon bitirecek bu işi” diyor bölümde. Marco bile yukarı çıkmadı bu yüzden. Yani diyeceğim şu ki; En azından şu 5vs2’yi güzel çizsin de öyle zevk alalım...

Kimetsu no Yaiba'da çocuk hiç bilmediği tekniği aklında yaptığı yolculukla öğreniyor, sonra da en güçlü adama saldırıyor, Luffy yeni öğrendiği teknikle (ki bence Luffy için yeni sayılmaz) saldırıp indiriyor çok mu?

Kaldı ki Luffy G2 ve G3'ü birkaç saatte geliştirdi zamanında, bu yüzden de Luffy için yeni bir saldırı sayılmaz bu, Udon'dan beri üzerinde çalışıyor. Burada önemli olan zaten G3 olması değil haki ;)
 
Güzel bölümdü. 1000. bölümde ağzına geçirir bir tane Kaido'nun diye konuşmuştuk 2 hafta önce bir arkadaşımla, öyle oldu. Asansör Law, olması gerektiği gibi 9 kını aşağı yolladı. Aynı Law'ın 1000. bölümden önce Luffy'yi Kaido karşısına çıkarmamaya yemin etmiş olduğunu gösterdi bu durum bize. tam olarak aynı şekilde o 5'liyi yukarı ışınlayabilirdi Law...
Queen'in boynu modifikasyon içeriyordu, bana saçma geldi. Şeytan meyvesi sayesinde insandan dinozora dönüşüyor da düzenek nereye gidiyor insan halindeyken? O düzenek yüzünden insan haline dönüşememesi, dönüşürse ölmesi gerekir. Çünkü o meyveden gelmemiş ekstradan metal bir eklenti olarak görünüyor. Ha o kemik çıkar, meyveye Chopper'ın gümbürtü topu gibi ekzantirik bir şey yapmıştır, o zaman eyvallah.
Yamato ile ace sahneleri güzeldi. vivre card'ın da anavatanı wano mu çıkacak anlamadım. serideki gerçek dünyadan farklı olan mekaniklerin çoğu wano'ya mal edildi. Oda'nın milliyetçi duyguları kabarmış herhal :D
Oda ısrarla bu savaşa yeni çağ ile eski çağın savaşı diyor. Kid ve Law'ın da Luffy'den geride çizilmemesi gerekir bunun altını doldurabilmek için. Onların da önemli işler yapacağını düşünüyorum. Ayrıca 2 yonkou karşısında bu 5'liyi çizdiği sahne çok güzeldi. Bölümde yer yer böyle epik sahneler vardı.
Gelelim Luffy'ye...
Öncelikle Luffy yeni bir p.up aldığı zaman her zaman bir bedelle geldi yeni gücü kendisine. Bu tekniğin de ilerleyen bölümlerde söylenecek bir kısıtlaması olacaktır.
G2 - Süre sınırı vardı, ömründen yiyordu
G3 - Kullandıktan sonra bir süre savaş dışı kalıyordu
G4 - Süre sınırı vardı, kullandıktan sonra bir süre savaş dışı kalıyordu
Daha sonra tekniklerinde ustalaştıkça bu handikapların bazılarını aşabildi. Güncelde ise durum şöyle:
G2 - Süre sınırı yok, ömür konusunu bilmiyoruz
G3 - Bilinen bir handikabı yok
G4 - Süre sınırı ilk gördüğümüze göre çok uzadı, kullandıktan sonra savaş dışı kalmıyor ancak bir süre haki kullanamıyor
Yeni hakinin kullanımında da ciddi bir handikap bekliyorum. Luffy'nin sağlığına zarar verecek ciddi bir handikap bekliyorum. Yoksa Rayleigh Luffynin yanından 6 ay erken ayrıldı, 2 hafta daha kalsaymış da öğretseymişin altını dolduramaz Oda. Şöyle bir zararı var, 10 senede öğrenmesi gerekiyor, gereğinden hızlı öğrenirse şöyle olur böyle olur vs... Ya da kokaya hakim olmadan öğrenilemez, Luffy koka hakimiyetini anca şimdiye kadar ki dövüşlerinden sonra geliştirebildi gibi bir açıklama yapması gerekir.
Luffy bu hakiyi dağa taşa vura vura öğrendi. Bu hakiyi kullanarak yaptığı saldırılara da dağ, taş, kaya vs. ön eki getirecektir. Bir arkadaşın eski bir teorisi vardı. Luffy 2y eğitimden döndükten sonra kullandığı her hayvan adı o hayvanı indirirken kullandığı teknik olduğu için diye. Burada da aynı mantığı devam ettirdiğini göreceğiz muhtemelen.
Diğer bir durum, hatırlarsınız Dressrosa'da Kafa dedenin flashback'inde Garp, Kafa dedeyle idman yapmadan önce bilmem kaç tane dağ, tepe parçaladığını söylüyordu idman için. Muhtemelen bu haki böyle sert cisimleri parçalayarak güçleniyor. Luffynin eğitimi de dedesinin sahnesine gönderme olmuş biraz..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık