Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Ben anlamadim simdi kingle queni kim alcak? Big momu kim alcak? Tamam luffy kaidoya hasar vermeyi ogrendi anladikta. Kaido yine vurursa nolcak. Luffy vs lerde cok darbe alan biri kaidodan kac tane darbe alabilcek. Katakuri degil ki bu veya lucci degil ki, kaido bu. Tek atiyor adam
Luffy sadece vurmayı değil Kaido'ya karşı savunma yapmayı da öğrendi.
 
Onu başkaları tutacak ya büyük ihtimalle. Dışarıdan destek gelecek.
Ne gerek var ki.Novalara yonkou indirteceksen ikisini de indirt işte temiz temiz.Zaten ırzına geçecek güç dengelerinin bari yeni çağ korsanları için geç.
@Eustass Captain Kidd
Law, Zoro, Luffy vs Kaido
Killer, Kid vs Big Mom olacak gibi.
İlerleyiş öyle gösteriyor.Law dövüşe katılmayabilir.Aşağıda King ile veya Quenn ile de dovusebilir.
Foss adam çıktılar Kaido'nun adamları itiraf etmek gerekli Marco gidin kumla oynayın dedi, Kata da keza öyle yapar Luffy gibi salak salak modlara girdirmezse gayet rahat bloklar bu iki avel'i :D
Kata yapamaz.Marco yapabildi diye her sağ kol yapar diye bir kaide yok.Marco dediğin adam ayrı birisi.Ha şunu da söyleyeyim anlık sahne bu.Yoksa Marco ikisini birden alamaz.Anlık olarak tuttu.Birisi gelip Quenni oradan çekerse Kingi birebirde harcar.
 
Zoro çatıya atladıktan ne yapmış, Law ve Kid nasıl çatıya çıkmış belli değil. Sırf 1000. bölüme özel olsun diye birçok sahneyi gözden çıkarmış Oda. Bu haliyle bile iyi bir bölüm olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık