Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. Donquixote Doflamingo

Hangisi Alır?

  • Ace alır

    Kullanılan: 85 41.5%
  • Doffy alır

    Kullanılan: 110 53.7%
  • Yenişemezler.

    Kullanılan: 10 4.9%

  • Kullanılan toplam oy
    205
Law'da Wb'nin meşru çocuğu mu oluyor veya kidd ?
Belki Franky'nin babası Wb'dir bırakmış gitmiş babası korsanmış Franky'nin :D

Ayrıca öldürmek için tasarlaması bu karakterin KK olabilecek olması potansiyelini etkilemez. Hatta daha da artırır. Ölmeseydi KK Ace olurdu yorumunu çıkarttırır adama. Çünkü serinin ana karakterine rakip olabilir diye aradan çıkartıldı. Luffy'nin önü açıldı. Neyse konu dağıldı biraz , Ace KK kanı taşıyan istikbali parlak bir karakter zaten Dof'la yaş olarak eşit falan olacak yıllardır denizlerde KK olmuştu bile bana göre.
 
Rogerında babası kk'di herhalde yoksa kk kanını nerden buldu .s Luffy'nin önünde yeteri kadar adam var bir ace daha olsa ne fark eder?
 

Alpamis

Açıkcası Ace güçlü biri olabilirdi. Ama Luffy'nin önünde nasıl engel oluyor. KK olmak bile istemiyordu bu adam. Hatta ölürken tek pişmanlığım hayalini gerçekleştirebilceğini görememek olacak diyor.

Diyelim ki Ace KK olmak istiyordu. Bu Luffy'nin önünde manevi açıdan bir engel olabilirdi. Ya da olmazdı. En çok istediği şey bu. Kararlılığını korurdu.
 
Ace aslında Luffy'e engel olmazdı. Beyazsakal her türlü gidiciydi, o ölünce de Kalan tayfanın başına geçeceğini sanmıyorum açıkçası.Yine Bb nin peşine düşerdi ve yine yenilirdi ya da marco ile takılırdı ama Kk olmaya çalışmazdı
 
Ace normalde daha erken ölecekti, editörler yüzünden ölümü biraz gecikti. Öyle kafanıza göre yorum yapmanıza gerek yok. O dik başlı veletten hiçbir şey olmaz.
Bu mesajını gördüğüm iyi oldu. Shanks'ın da normalde kolu gitmeyecekti. Editörler yüzünden gitmişti hatırlatayım dedim. :oleyo:
 
Ace normalde daha erken ölecekti, editörler yüzünden ölümü biraz gecikti. Öyle kafanıza göre yorum yapmanıza gerek yok. O dik başlı veletten hiçbir şey olmaz.
Daha erken öldürmeyi planladığı doğru ama daha sonra ölmesinde editörün parmağı var mı belli değil.
 
Ace ölmese bile Luffy tarafından geçilecekti ileride birinde amele ateş meyvesi diğerinde hakiyle level atlayan lastik meyvesi. Potansiyelleri fiziksel güçleri hakileri denk olsa meyve faktörü var Luffy her türlü geçerdi de işte uzun sürerdi aradaki yaş farkı boru değil
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık