Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya çok iyi destekler fakat bir yonkou ile ile dövüşürken çok uzun bir şüre geçecek belliki. Luffy vs Kata bile saatlerce dövüştüler. Law o kadar uzun süre dövüşebilecek bir karakter değil. Ben dövüşün sonlarına doğru ondan kritik bir hamle bekliyordum. İlk başta olaya müdale ederse harcarlar onu.
Dayanır dostum önemli anlarda icraat yapar sadece hem adadaki durumdan ötürü bu savaş olması gerektiği kadar uzun sürmeyecek. O kadar uzatmasına ihtimal vermiyorum şu an MF vol 2'yi yaşıyoruz.
Bu konuda çok haklısın orada tek kişi olsa bile o Law olmalıydı ama onun da yukarı çıkmaya çalıştığını görmemiz lazımdı. Diğerlerinin aylardır yukarı çıkma fantazilerini izliyoruz ama bakıyorum Law başgan bir anda yukarda. Daha önce Law'ın yukarı çıkmakla ilgili bir karesi var mı ? Hatırlamıyorum.

Not: Marco en azından bu bölüm yukarı çıkamaz çünkü daha geçen bölüm kendisi söyledi yeni ergenlerle eskiler kapışacak diye.
Yukarı çıkma sahneleri bölüm doldurmak için yapılmış boş beleş şeyler be Red. Bu savaşa kadar gelinen noktada en başta fitili ateşleyen isim Law'dı zaten. Olması normal. Zaten o meyvesiyle her an her yere gidebilir çiuv çiuv ışınlanıyor.
 
Güç seviyesiy alakali. Demekki Olay zoroya gelince 2-3 power birden aliyo. Bu alaka. Az bi dur bi güçlen. Oda kiyak geçmis.
Güç seviyesi zaten dogru da şuan çatıda olupta yonkou indiricek power up alan kimse yokki luffy de dahil yukarıda bir arkadas soylemisti kaido vs 5 supernova olucak diye boyle olmasi gerekiyordu zaten zoro ya enmayı boşuna vermediler kaido uzerinde kullansin diye tabi ama ne kadar hasar verir orası muamma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık