Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Denge falan yok da Garp ve Sengoku'nun olduğu ortamda iki yonko oluşumunu yer denizciler.

Akainu'nun MF'de Wb'den şamarı yedikten sonra kalkıp icraat yapması OP'un en saçma olaylarından biridir. Ölmese de feci şekilde gte gelmeli savaş boyu bir daha hiçbir şekilde gözükmemeliydi Akainu. Sırf zaman atlaması sonrasına yatırım olsun diye sonradan fikir değiştirip kendi elleriyle çizdiği Wb efsanesine sövdüğü andır Oda'nın bu muhabbet.
Karakter güçlüyse ortada saçma bir durum yok.
 

Üye silindi 6669

Wb Akainu arkadan saldırıncaya kadar dokunamamışdır. Kuzan bunun defterini kapatıcak Jozu saldırır babasının canını kurtarır, Kizaru Wb ile dalga geçer wb yine bildiğimiz gibi arkadan saldırır.
 
Linlini, Robin yuvarlıyo; Kaidoyu, İzo çığırtıyo. Kaido kaç bölüm kınlardan birini bile öldüremedi. Linlin Choppera zarar veremedi WCIde. Çok emin olmamak lazım.
Kaido Oden'den dolayı garip triplere girdiği için kınlar karşısında o duruma düştü. Normalde çizik bile atamazlardı muhtemelen. Kaido kendine gelince hepsini tekledi zaten, akıbetleri de meçhul şu an.
Linlin ise yuvarlandı ama en ufak bir hasar almadı. Chopper'a da zarar verdiğini hatırlıyorum, ama bu konuların tayfanın plot armor'undan kaynaklı olduğu açık bence. Aynı Linlin diğer kişilere acımıyor çünkü.
 
Karakter güçlüyse ortada saçma bir durum yok.
Güçlü karakter iki hamleyle pestil oldu süzüle süzüle gitti aşağı. Wb'nin serideki yerine savaşa geliş amacına Akainu'ya dalarken ki ruh haline ve öldüğü sayfayı mangakanın nasıl resmettiğine bakarsan o darbelerden sonra Akainu'nun terör estirmeye devam etmesi hikaye anlatımındaki çok büyük bir saçmalık olarak yer ediniyor seride. Oda'nın bunu böyle planlamayıp sonradan yedirdiğine adım gibi eminim.
 

Üye silindi 6669

Bu seride gözlem hakisi diye bir şey var, ne kalleşçe?
Yerin yarılma sebebi WB'nin Akainu'yu havaya fırlatıp düşerken deprem ile gelişine vurmasıydı.
Shanks'ın orada öleceğini düşünüyorsan bir şey demiyorum zaten.
Havaya ne zaman fırlatmış Akayı ? Animeden izleyib gelmişsin. Bana yüz-yüze olan dövüşden kare at kendi uydurmalarını değil. Shanks dayanıklılık olarak güçlü bir karakter olduğunu düşünüyor musun ?
 

Üye silindi 6669

Bu Oda Akayı öldürecekti sonradan vazgeçti yalanı hala ortalıkta dolaşıyor mu ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık