Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB, Kaido'ya en fazla iki atar abartmayin ne ugrasacagim olen olmus zaten bi de kendimizi mi yipratalim diye dusunmustur. Boru degil 40000 adami varmis Kaido ile Orochi'nin. Ayrica WG zaten Wanonun WBye ve Ace'e gecmesine izin vermezdi. WB de One Piece'in ne oldugunu bildigi icin bunu dusunmustur bence.
 
Fantazilerim mi? Bugün de mi benim fantezim? WB'nin Ace reddedip üstüne bir de samarlaması da mı?:(
Neden bahsediyoruz biz, sen ne anlatıyorsun :oleyo2:
Bak Roger vs WB konusuna git oradaki yorumuma bak, orada bile en azından tayfalarda Roger'in üstün gelmesini isterdim böyle çizilmesi beni seriden soğuttu demişim. Sebebi de belli adam çok liboş yazıyor. Olanı yorumluyorum ben bilmem ne olursa falanca tayfa ezer dersem fantazi olur, bu bölüm de olanı yorumladım. WB gayet düşünceli bir adam çıktı ben böyle olmadığını daha cevval daha keskin olduğunu sanıyordum. Olanlarla sıkıntım hiç yok, ama fantazilerini işe katar bilmem şöyle dövüşseler Roger tayfası ezer dersen ben de sana fantazilerinle iyi günler dilerim.
 
Tekrar dile getireyim. Wb'nin aldığı karar doğru. Ölmüş bir adam için binlerce başka ölüme gerek yok. Fakat kardeşim dediğin adamım öcünü alman gerek. Gidip tek başına Kaido'ya çökmen lazım. Yenilmen veya kazanman önemli değil. Adın Edward Newgate ise bunu yapman gerekir.

Biz seni şopar Roger'ın çok önüne koymamızın sebeni budur. Yoksa hersene KK olurdun sen. Ama bu senin gibi bir adama yakışmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık