Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavendish meselesine millet niye şaşırdı ki?
Cavendish kendisi diyordu bir zamanların çıkışta olan popüler korsanlarındanmış ama Ace ortaya çıkınca tüm ilgiler Ace'e kaymış.
Yani yaşları gereği zaten Kid, Law, Cavendish ve Ace aynı zamanlarda denize açılmış aynı dönemin çaylakları ama Ace açık ara hepsinin önüne geçmiş.
Ace bile biliyor en güçlüyü.
 
Kendisini terk edip giden bir adamın öldüğünü öğrenince onun intikamını almadığı için eleştiriliyor.
Benimkisi sadece bir tahmin. Oden, ölmeden önce Kaido'yu sürekli uyarmıştı. Gelecekteki kişi ile ilgili. Roger ise Pedro'nun Luffy'inin tayfasına girmesi için ise onun kendi gemisine binme isteğini bile red etmişti.Tüm bunlar gelecekteki nesil olan Luffy (hadi tayfası da diyelim) içindi. Ace, tahminimce Oden'in son sözlerini de (Yamato, Ace'e demiştir) Edward'a (Edwar D. Newgate de olabilir) anlatmıştır. O da onun bu sözünden ötürü intikam isteğinden dolayı bile olsa, Oden'in sözüne bağlı kalıp (gelecekteki nesil için) Kaido'dan intikam almaya gidememiştir. Hâlbuki Teach'in ölmesi için Ace'in bile gitmesine göz yummuştu. Hatta Shanks onu uyarmasına rağmen Ace'i yine de geri çağırmadı. Aksi halde Oden için kendisi bizzat giderdi. WB, Odeni aşırı şekilde seviyordu. Yazım daha fazla uzamasın diye burda bitiriyorum.
 
Momo ve hiyori yaşıyo diye bilgi gitti de wb mi gitmedi?
Ebeveyn evlat ilişkilerinde yaş önemsizdir abim...
Sıkıntı zaten ulan bunlara ne oldu acaba deyip gitmemesi. Böyle mazaretmi olur? Şey babanızın ağzına sıçmışlar ama sizi burslu okutuyorlardır diye biz merak etmedik :/ Wb evlatlarını o kadar minnak bir şekilde düşünse kuytu bir adaya yerleşir huzur ve barış içerisinde yaşardı. Denizlerde aksiyon peşinde koşmuş bunlar korsanlar hayatları hep tehlike. O işleri geçelim lütfen
 
Gerçi düşününce Sabo'nun veya Luffy'nin de intikam gibi dertleri yok. Bu seride yeri olmayan bir kavram. Herkes dilediği gibi yaşıyor, sonuçlarına da kendi katlanıyor. Nasıl Rayleigh Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu duyunca MF'ye gitmeye çalışmamışsa bu da öyle. Rayleigh'nin kendisi sanki Oden'i arayıp sormuş mu?
WB'yi diğer herkesten ayrı tutmanın pek anlamı yok. İntikam onun da aradığı bir şey değil. Hele de onlarca/yüzlerce kişi ölecekse.
Luffy, Usopp tayfadan ayrıldıktan sonra bir yerlerde öldürülse onun intikamını alır mıydı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık