Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime döneminde dahi bu olaya denk gelmiş olsa demek ki Jozu'nun eli uf olur Vista'nın döşü çizerler diye uzak dururmuş Wb. Lafta bizden birine dokunanın ebesini belleriz bunu herkeşler bilir. İcraata gelince "ya şimdi ne gerek var abiii". Hey gidi hey.
 
Herkesin gerçek kişiliği ortaya çıkıyor anlaşılan yavaş yavaş. Ve Oda en güçlü yaratık dediği kişiye hakkını teslim etmiş oluyor.

Ace'in gerçek kişiliği ortaya çıkıyor. Onu daha fazla tanımaya başladık.
Roger ile WB arasında ki farkı da görmüş olduk bu vesileyle. (Karakter meselesi)

Oden'in ne yüce bir karakter olduğunun ve Luffy'nin neden herşeyin ötesinde bir karakter olduğunun mesajlarını veriyor Oda.

BM bile Kaido'ya gücünün yetip yetmeyeceği konusunda şüpheli...

Beni küçümseme diyişinde bir şüphe var. Lakin elinde hâlâ bir koz var demek ki, zayıf bir yönünü biliyor olmalı...

Belli ki seri sonunda tanrı vadisinde bir savaş başlayacak ve seri boylelikle bitecek.

Benim merak ettiğim, bu ikisi burada düşerse ki eğer. Önünde engel kalmayacak Luffy'nin. Yani bu 2 yonkou dan 1 i ya ayakta kalacak ya ikisi ölecek fakat o zaman seri aşırı hızlanmış olacaktır.
 
@Alpamis utan utan! Birde Ace için ' söz veriyor ama sonra unutmuş, gelmemiş' diyordun. Adam her gelmek istediginde deprem yumruğu yemiş. O da babalığın güçten düşmesini bekleyip tahta başka birinin oturmasını beklemiş Marco gibi.
Yoksa Ace reyiz milyon tane ittifakla değil tek başına dalacakmış Wanoya
O konuda ne bilelim WB'nin bu kadarını yapacağını. O noktada Ace'den özür diledim zaten çocuk gelmek istemiş ama sıkıntı olan tarafları var. Sözünü tutmak istiyor WB izin vermiyor üstüne şamarlıyor ama Ace bir şey yapmıyor. :( Kabullenmiş durumu. Ace'in iradesini sündürmüş WB.

Bu arada Wano'da iken Ace'in gücünün ne kadar olabileceğine dair veriler de var. Yamato'yu görünce kaptan bile değil bu kadar güçlü diye hayiflanmis. Bu Yamato 4 sene 3-4 sene önce Yamato bir de. Dua edin Yamato en az Jack kadar güçlü çıksın.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık