Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate (Marineford) vs. Marshall D. Teach (Güncel)

Kim kazanır?

  • Newgate

    Kullanılan: 1 33.3%
  • Teach

    Kullanılan: 2 66.7%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    3

JamesLogan

Abi adama dünyanın en güçlü adamı ünvanı kalmış (Sanırım Roger zamanlarından kalma bir ünvan) ve bu adam bütün gücüyle bir herife arkadan vurup bir şey yapamıyor. Belli ki kalmış yani :D Hikaye örgüsü muhabbetine girmiyorum. Bu tamamen göreceli bir şey, ama net olan şey ise Akainu yardırmaya devam ediyor, Wb mezarında bile tek parça halinde değil.
Hım yani Wb'nin handikapları ve aldığı darbeler yok sayıldı bütün gücüyle dediğine göre neyse. Wb'nin zaten zamanı dolmuştu gençlerin önünün açılması gerekiyordu. Wb ölmeye gelmişti zaten oraya. Akainu tabiki daha yardırcak.
 
Teach kazanır dedim de, yorumların bir ortası yok, Gura Gura öncelikle en güçlü Paramecia meyvesi dendiğini hatırlamıyorum, Logia kadar güçlü bir meyve dendi, Operasyon meyvesi, Zehir meyvesi, Doflamingo'nun meyvesi vesaire başka güçlü Paramecia meyveleride var çünkü.

Zaman atlaması sonrası Teach meyvesine alışmıştır, üstelik ikiden fazla meyvede almış olabilir, yaralı Whitebeard'i yenme şansı var. Ancak Teach'e ''Dünyanın en güçlü adamı.'' dendiğini hatırlamıyorum şuanda, hani deniyor ya Gura Gura'yı yersen her şey değişir diye, ne Teach ne Shanks bu en güçlü ünvanını almış gözükmüyorlar şuanda.
 
Dünyanın en güçlü adamı ünvanı boş kalsada ,Dünyanın engüçlü yaratığı ünvanıyla ortamı hazırladı muhtemelen WB'den boşalan koltuğa Kaido oturdu.
 

Roronoa Zoro

Hım yani Wb'nin handikapları ve aldığı darbeler yok sayıldı bütün gücüyle dediğine göre neyse. Wb'nin zaten zamanı dolmuştu gençlerin önünün açılması gerekiyordu. Wb ölmeye gelmişti zaten oraya. Akainu tabiki daha yardırcak.
Luffy'nin Enies Lobby'de kolunu kaldıracak gücü yoktu, tayfasını korumak için şunu yaptı:
Yani stamina falan hikaye, bunlarla gelme :|
 
+1 Ayrıca Luffy serinin Bug'ı Luffy orda o hareketi yapamasa Mugiwaralar yalan olurdu.
Konudan sapmak istemem ama yazmadan da edemedim. Sahsen luffy o saldiriyi yapmadan yigilip kalsaydi, lucci nin o haldeyken gidip zoro veya sanjiyi alabilecegine ihtimal vermiyorum. Lucci de bitmeye yakindi saldiri yemeden once. Konunun dagilmamasi acisindan cevap atacaksan genel tartismaya yazarsan sevinirim. Ordan devam ederiz.
 

Roronoa Zoro

Luffy 90 yaşında iken göğsüne kılıç soksunlar, halen bunu yapabileceğine inanıyor musun sen ?
One Piece'de ölüm yaşı 120 miydi neydi. Adam olsaydı sakeye gömmeseydi kendini. Kendi kendini bitirmiş, bu beni ilgilendirmez. Biz burada gücünü tartışıyoruz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık