Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Jinbe ile önceden tanışıklığı vardır ama bence bize gösterilmedi. Aklına gelen biri var mı? Bu olabilir diye düşündüğün? Benim aklıma kimse gelmiyor çünkü.
Gin veya Krieg olmasını isterdim , yüksek ihtimalle ilk defa göreceğimiz ama geçmişte dolaylı olarak bağımız olan birisi çıkar.Tam olarak hikayesel olarak Bartolomeo gibi bir karakter cikmasini bekliyorum.Buggy'den oturu taniyordu Luffy'leri.
 
Ace'in 1000.bölümde olacağı konusu söylentiden ibaret. Oladabilir,olmayadabilir,hemen beklentileri yüksek tutup bölüm çıktığı zaman bölüm zevkiniz kaçmasın derim ama siz bilirsiniz.
 
Şuan ace fbsi görmek o kadar tiksindirici anlatamam.Yamato aceden bahsettiğinde yapıştır fbyi kimse gıkını çıkartmaz.Tepede kınlar savaşmış ne olduğu belli değil yenildiler garanti orası ama göstermiyorsun,marco geldi ne oldu göstermiyorsun,luffy hala kat çıkıyor,big mom yukarı çıkıyor göstermiyorsun,zoro kid law king jack virüs mücadelesi veren dost düşmanlar,tama ve tayfa yamato daha yazmadığım olaylar ve hatta ryuma mezarının olayı hyori dururken sen silüet ace koyup onun fbsini yayınlarsan ağır söverim cidden büyük hayal kırıklığı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık