Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Ne kadar gaza gelmeyecektik ? Zoro o bölüm sadece Apo ile kalmış gibi yazıyorsun :artiz: Çok gereksiz boşlar yapıyorsunuz Zoro'yu sadece Apo için öven biri varsa onua yazın geçen bölüm adam bir dünya iş yaptı o yüzden çok övüldü.
Bir dünya iş:Kaidoyu kesecegim demesi.
Icraat:Apooyu tekleyememek



Valla forumdaki 3 ppden 4ü apooya olan saldırıyı yaptı diye hatırlıyorum ama :D
 
Jinbe ve Franky, Zoro ve Sanji'den daha fazla güven veriyor.
Biri gider kadın düşkünlüğünden düşmanın elinde oyuncak olur; diğeri arkadan saldırdığı halde en güçsüz novalardan birini tekleyemez.
Jinbe sağ kol, Franky sol kol, Brook da üçüncü adam olsun daha iyi.

Orda yaşın çok etkisi var. Brook, Jinbei, Franky koca adamlar günün sonunda.
Sanji ve Zoro cok uçarı gençler . Zoro karakter olarak değişsede o da yolunu yordamını tutturamadığı için belli bir plana bağlı kalamıyor
 
Bak bide kimse Apoo kalkmayacak dese tamam diyeceğim. xd Hayır, apoo karşısında bayılan Luffy. Dozu alacağım deyip alan Zoro, ama gömülen o. xd


Ya sen neden çoğu kişiye bakıyorsun? :D Luffy'nin g4 formu malum ama gemiye g4 açıyor. Ne yapalım şimdi Alpa? Gemi=Katakuri mi?
İyi de gemiye etki etmiyor mu o saldırı? :D G4 yiyip ayağa kalkan bir looser görsen herkes burada yerden yere vurur yahu g4'ü.:D Zamanında g2'sine yapılmadı mı? :D Adam sırf çok ağır hasar bırakamıyordu diye Dof'a g2 ile çöp ilan edilmişti.:D
 
Killer zaten o yaşına kadar kullanıp ustalaştığı dövüş stilinden mahrum bırakılmış bir haldeydi o dövüşte. Adamı ne zaman görsek ikili minik suikastçı bıçaklarıyla takılıyordu onları kullanamadı bi kere. Zoro'nun eline yeni bi klıç versen alışmam lazım diye sızlanıyor hemen. Killer ne yapsın adam hem delirmiş hem silahlarını almışlar.
Söylediklerine katılırım ama bana burayı açıklaman lazım mahrum bırakan kim ? Adam orochi ile çalışıyorken ve bir çocukla kendini savunamayan kadını öldürecek kadar gözü dönmüşken bana dönerli pıçağ verin demiştir de yok sen o dövüş stilinde çok çalıştın şimdiye kadar seni ondan mahrum bırakalım mı demişler yani :oleyo2:

Bazen sitedeki üyelerin hayal güçlerine bayılıyorum, eleman karşı taraf için çalışıyor ve işini de yapıyor görüldüğü kadarıyla dönen pıçağ almaktan niye mahrum kalsın :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık