Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo tek yemediyse Apo'yu överim burada, Zoro'yu niye gömeyim ? Arkadaş bu olay nasıl işliyor böyle ya ? Adam dozu alacam dedi aldı zaten vs atacam demiyordu, tek yemiştir dedik yememiş Apo'ya helal olsun dayanıklı çıktı Zurna ee kolay değil 3.5 yonkou zurnaladı :hhh:
Bak bide kimse Apoo kalkmayacak dese tamam diyeceğim. xd Hayır, apoo karşısında bayılan Luffy. Dozu alacağım deyip alan Zoro, ama gömülen o. xd
Zoro'nun en iyi ataklarından birini yemedi mi? Çoğu kişiye sorsan Shishi sonson ilk 4-5'e girer.
Ya sen neden çoğu kişiye bakıyorsun? :D Luffy'nin g4 formu malum ama gemiye g4 açıyor. Ne yapalım şimdi Alpa? Gemi=Katakuri mi?
 
Killer zaten o yaşına kadar kullanıp ustalaştığı dövüş stilinden mahrum bırakılmış bir haldeydi o dövüşte. Adamı ne zaman görsek ikili minik suikastçı bıçaklarıyla takılıyordu onları kullanamadı bi kere. Zoro'nun eline yeni bi klıç versen alışmam lazım diye sızlanıyor hemen. Killer ne yapsın adam hem delirmiş hem silahlarını almışlar.
Onda bile torpil geçildi Zoro'ya. Neymiş Wado ile aynı ustanın elinden çıkıyor diye erken alışmmış Enma'ya.:D
 
Nova katili dediğiniz kesememiş işte biz mi gömüyo olduk :D
Kestiği net belli oluyo gecen bölüm adamın derdi ilacı almak dı aldı demekki zoro'nun actıği kesik adamı bayıltmamış ki normal kesik yiyererek bayilan az karakter var öldürme amaclı saldırsa zaten tek atardı ki bizim tayfa ne zaman birini öldürdü. Ustelik haki bile kullanmadan sadılrdı. Bide kullansa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 124)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık