Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla seslenirken aynı anda kesmiştir. Çünkü Drake saldırı ve Apoo Block halindeyken saldırıyor. Zoro baştan böyle kesse sonuç değişmezdi. Ama böyle hoş bir görüntü olmamış. 2vs1 iken olsa yine iyi. Çıkıp sonradan dahil olmuş gibi gözüküyor. Tabi burası savaş meydanı ve normalde düşünülecek şeyler değil. Ama madem şu zamana kadsr Zoro'yu oyaladın. Böyle bir hareketi de 2vs1 iken değil Apoo'nun tüm dikkati Zorodayken yaptır tam olsun. Bilmiyorum belki de Apoo'yu da yabana atmamak için böyle yaptı.
Söylediklerinde haklılık payın var ama Zoro olaya vs olarak bakmadığını geçen bölüm belli etti bu bölüm de Chopper'ın durumunu, yukardan düşen kolu görüp bitiriyor. Apo, Zoro'nun saldıracağını fark ediyor ama Drake ile ilgilendiğinden tam da defansını alamıyor, alsa ne kadar değişirdi değişmezdi orası kişiden kişiye değişir tabi :good:
 
Ben de güç sıralaması için yazdığını sanmıyorum zaten. Takılmaya gerek yok.

Öyle olmazsa bu arcı hiç bitirmesin. :flaugh:
İnşallah öyledir. Bugüne kadar hiç Sanji'yi 4 rakamı ile lişkilendirdiğini hatırlamıyorum. Yaptıysa doğrudur. Ama jinbei katıldıktan sonra ve tamda aptalca hareket ettiği bölümde böyle bir şey görünce..) :
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık