Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bir luffy kadar güçlü değil bir Zoro da etmez. Adamın en büyük başarısı lan revan içinde apoonun ittifak kurduğu hawkinsi indirmek. Zoro da apooyu tekledi geçti.
Luffy kadar güçlü denmedi. Zoro tartışılır. Senin mantığına göre Law ittifak olduğu için zaten eşit durumda oluyor. Senin Kid'in ittifaklarıyla Zoro için yaptığın mantığa göre gerçek bu. Yaptığın mantıksa....
 
Neden sürekli karakterler arasında kıyas yapılıyor anlamıyorum. Sanji'ye geçirenler, bu adam geminin aşçısı ve hayali belli. Kendisini çok seviyorum ve stratejik kullanılan bir karakter. Hikayedeki pozisyonunu düşününce gemideki en renkli karakter ve yine bir kadın tarafından alıkonulması bana tuhaf gelmiyor. Çünkü her zaman böyleydi ve bu Sanji'yi kötüleyen bir durum değil. King'den tek yemiş vs falan, orada amaç çocuğu kurtarmaktı ve o bunu başardı. Bütün samurayların savaş motivasyonunu kurtardı adam, bunu King'in söylemlerinden çıkarmak çok basit.
Zoro Apoo' yu yenmiş olması normal değil mi? Bu adamın amacı en güçlü kılıç ustası olmak ve Apoo korkuyla herkesten kaçan bir adam ve hikayede herhangi bir rolü şu anlık yok. İlaç bile zorlama bir girişimdi rol için, Oroçhi gibi o da hikayedeki rolünü tamamladı bence. Tek yesin beş yesin ne fark eder etrafta dolanır en fazla. Adamın bir gayesi bile yok. Ayrıca Zoro'nun güçlenmesi için veya bunu bize göstermeleri için geç bile kalındı. Ben çok daha fazla şey bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık