Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995: Kunoiçinin Yemini

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun ödülü artmış sanırım. 430 falan olmuştur herhalde.

Ulti'nin Nami'ye Luffy'nin kk olup olmayacağını sorması perdeciye çimento su karışım oranını sormak gibi bir şey olmuş. Ne alaka yani Ulti ? Klişe muhabbetlerin tekrarı için alakasız alakasız diyaloglar :artiz:

Bm-Marco.. Değişik.

Peros'u Carrot’ların halletmesi iyi olmuş. Olması gereken buydu. Başka olması gereken şeyler de olur umarım da Zoro Kaido'nun yanına gider.
 
Luffy yukarı çıkamaz Zoro Apoo tutamaz Sanji kaptanım kaptanım diye arkadan koşturur bunlar olurken bütün aksiyon Usopp'la Nami'yi Tama'nın kurtarması.O yüzden çöp bölüm.Bari kınları görseydik.
Herşey bir yana bu Ulti-P1 muhabbetinden gına gelmedi mi ya? Bunu önce Sanji sonra Luffy sonra Yamato şimdi de Tama indirdi yeter artık diriltip durma şu karakteri
 
Özel dediği ateş gibi yakıyor demek.Normalde o ateşler için yakıcı değil deniyordu.
Alevler su etkisi gosteriyor olabilir. Boylece alevlerinin ozel olmasi ve gunese hasar vermesi aciklanir. Ayni zamanda virus vucutta yuzeysel etki gosteriyor olabilir yikayinca gecer demistim. Marco buyuk ihtimal virusu temizleyebilir. Queenin apoya verdigi panzehir sadece su bile olabilir.
 
Marco'nun alevleri hakkında Oda'ya sorulan bir soru ve Oda'nın cevabı.

D: Hello for the first time, Oda-sensei. I've read all the previous 57 volumes, and I was thinking, I don't quite understand how "Phoenix Marco"'s Zoan fruit of the "legendary beast" kind is different from Ace's "Meramera" fruit. P.N. CNY

O: Yeah, I know... I've omitted the explanation from this war arc, because I focused on the pacing and wanted to move the story forward. To explain Marco's ability just a little bit: he's Zoan, so he does have a body. But since he's got "the blue fire of revival" - the Phoenix's ability - wounds will regenerate, so attacks will not damage him (though there's a limit to the regeneration). In other words, the flames are for regeneration. These blue flames don't have the characteristics of actual fire - they don't spread and burn things, and they aren't hot. They're completely different from Ace's flames. I might touch on this in the main story at some point, so I'll leave it at this for now.

Çevirisi:
S: Merhabalar, Oda-sensei. 57. cildin tamamını okudum ve aklıma bir şey takıldı. "Anka Marco"nun Zoan meyvesi ile Ace'in "Alev Meyvesi" arasında nasıl bir fark olduğunu anlamadım.

C: Evet, biliyorum... Bu savaş arkında bu tür şeyleri açıklamayı atladım, çünkü ilerleme hızına odaklandım ve hikayeyi ilerletmek istedim. Marco'nun yeteneğini biraz açıklamak gerekirse: Meyvesi Zoan türü, yani bir vücudu var. Ancak "dirilmenin mavi ateşine" sahip olduğu için - Anka'nın yeteneği - yaraları iyileşir, bu nedenle saldırılar ona zarar vermez (iyileşmesinin sınırı vardır). Başka bir deyişle, alevler iyileştirme görevi görür. Bu mavi alevler gerçek ateş özelliklerine sahip değildir - normal bir ateş gibi yayılmaz, bir şeyleri yakmaz ve sıcak değildir. Ace'in alevlerinden tamamen farklıdır. Ana hikayenin bir bölümünde buna değinebilirim, bu yüzden şimdilik daha fazla açıklama yapmayacağım.
 
Jinbe dümen tutuyor. Robin değerli olabilir, ancak elinin altında seni son adaya götürebilecek bir rotacı olması lazım. Rotacın yoksa, Gülünç Masal'ın yerini bilsen de gidemezsin.
Adaya gitmenin amacı gülünç masalı okumak, şu an da bilinene göre Robinden başka okuyabilen yok. Başka bir rotacı bulunabilir fakat kitabeyi okuyacak kimse yok. Banka soygunu gibi düşünmek lazım, kasayı açamayacaksan içeri girmenin önemi yoktur.
 
Adaya gitmenin amacı gülünç masalı okumak, şu an da bilinene göre Robinden başka okuyabilen yok. Başka bir rotacı bulunabilir fakat kitabeyi okuyacak kimse yok. Banka soygunu gibi düşünmek lazım, kasayı açamayacaksan içeri girmenin önemi yoktur.
Gülünç Masal'da bir şey okunduğunu nereden biliyoruz?

Ve ben halen soruma bir cevap alabilmiş değilim. Madem bu işin tek anahtarı Robin, neden başkaları Korsan Kral olmaya kasıyor? Ayrıca böyle bir şart var ise, Roger hangi akla hizmet bu taşların peşine düşüyor? Oden olmasaydı, kral olamaz mıydı? Roger, Oden'i bulduğunda çoktan kitabelerden birini bulmuş, Gülünç Masal'a gidebilmek için üç tane daha lazım olduğunu öğrenmişti. Bunu nasıl yaptı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık