Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Meyvesiz Luffy vs Roronoa Zoro

Dövüşün galibi kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok zoro hızlıdır kısmına da çok katılmıyorum ama geleceği gören bir adam için hızın da çok önemi yoktur. Aynı şekilde slashlerini de haki sayesinde kolayca savurabilir. Ha ben luffy alır demiyorum ama slash atması ya da hızlı olması bence pek bir artı değil.

Bence de aşırı fark yoktur ama kesin bir şey de yok. Sonuçta zoro'nun seviyesi ile alakalı hiçbir şey görmedik. Luffy'nin ise sakinken sahip olduğu gözlem hakisi orta da. Ha ben yine kararsıza bastım ama kim alırsa alsın diğeri ölüm döşeğine gelir bence.
Luffy meyvesiz hızından, dayanıklılığından, gücünden, en önemlisi de alışılagelmiş dövüş tekniklerinden çok büyük ölçüde feragat etmiş olacak.
Ne yumrukları o kadar güçlü olacak, ne eğilip bükülerek dayanıklılığı, ne de hızı o kadar olacak.
Detaylı ve basit düşününce her şey açık. Temel fiziksel gücü de öyle ahım şahım değil (o seviyeler için) (yumruk demiyorum çünkü kolunu 15 metre uzatarak kinetik enerjiden muazzam derece de yararlanıyor) Velhasıl kelam Luffy 3-4 tık aşağıya çekilecek.
Bence sonuç bariz şekilde belli.
 
@Dante seçime hile karıştırıyor. Korsanfan Yüksek Seçim Kurulu iş başına. Bu adam oy bile çalar:hhh: Kızgın emoji atmak suretiyle parlak dimağlara zehir saçmaktadır. Lütfen buna bir dur diyin:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık