Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu sen ufacık paneldeki Raizo'dan tüm 9 kını yc2 altı ilan etmiş adamsın, burada kaç sayı oldu 9 kın yukarıda savaşı domine etmiş. Hala adamlara haklarını vermemek için çabalıyorsun. :d
Bence otur bir düşün şu okudukların ve yazdıkların üstüne lütfen.
Oden'i seviyorsun ve samuraylarına toz kondurmuyorsun :D . Ben Oda'nın geçmişte ve günümüzde gösterdiklerinin pek tutarlı olmadığını söylüyorum. Keşke samurayları bu şekilde göstermeseydi de daha iyisini görebilseydik. Kinemon'un Law ve Doff karşısında düştüğü durum, İnu ve Neko'nun dinlenerek savaştıkları halde Jack'i yenememiş olmaları, diğerlerinin 20 yıl öncesinde King ve Queen'den kaçması vs bunları ben çizmedim. Aralarından sadece Ashura ve Denjiro'ya laf söyleyesim gelmiyor. Kaido'nun da nasıl bir yaratık olarak tanıtıldığı ortada. Kaido insan veya hibrit formuna geçince bu şekilde şov yapamayacaklar zaten.
 
mha nın cıkmayan resmi kalmadı hala one piece'ın resimleri cıkamadı bu op sposunu sızdıranların fanlara garezi va yemin ediyorum. ?
 
Marinefordda yapılacak son savaşta en güçlü müttefik 9 kın. Bizim diğer müttefiklerin hepsini sadece bu 9ı ezip geçer valla. Cavendish falan durduramaz bunları. Hatta bu 9 tanesi minklere dalsa soylarını kurutur.
 
Ashura, denjuro, inu ve neku (sulong formlari) harici diğerlerinin kaidoya zarar vermeleri tamamen sacmalik. Bigmmom in resimden dolayı dizlerinin kanamasi gibi bir sebep çıkmaz inşallah altindan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık