Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Hangi Çağda Yaşamak İsterdiniz?

Hangi Çağ Size Göre?


  • Kullanılan toplam oy
    174
Para bulunduktan sonrasını yaşamak şu anki yaşamımızdan farksız bence. Amele gibi çalışıp, alacağımız her şey için bedelini sikke sikke ödemek zorunda kalacağız.
 
Yakın çağ yine.Ama 20. yüzyıl seçerdim muhtemelen.Erkeklerin ve kadınların daha farklı olduğu dönemler.Erkekler centilmen vs... toplum yapısı çok daha farklı.Gerçi onda da 2 dünya savaşına krizlere denk geliyorsun ama yaşadığımız yeri seçiyorsak eğer savaşa katılmayan bir coğrafya seçerdim gibi.
 
Çocuk ölümlerinin azalması, penisilinin bulunması, sterilizasyonun öneminin keşfedilmesi, savaşların azalması, salgınların azalması bunlar yeni şeyler. 100 - 110 yıl civarında buraya geldi dünya. Osmanlı yıkılırken Kurmaylar bağımsızlık savaşına başlarken sadece telgraf vardı fotoğraf vardı, çok kısa filmler vardı 1 dk 5 dk falan.
Bakın mevzu nerelere geldi. Pc den yazan adamla mobilden yazan adam bir artık. Reddit te gonewild de yorum attığın bir hatun yorumundan hoşlanırsa ta Amerikalardan dm den sana ayrı nude atma derdine düşüyor.
Bazı şeyler dile kolay aga. Geçmişi bırak ben bir on yıl ilerde doğmak isterdim her şeyin daha iyi olma ihtimali daha fazla
 
Soylu değilsen bir kadın olarak ya tecavüze uğrayıp öldürülür ya da köle pazarında satılırdın.
O kadar basit değil ya.Her dönemde bir kanun bir nizam var sadece şu an olduğundan farklı olarak.Dini nikahla bir kocan varsa nereye tecavüz ediyorlar ekstrem bir olay olmadığı sürece.Köle alması da o kadar basit olmasa gerek.Roma imparatorluğunda bile.Ancak bir savaşta kaybeden tarafta olan zayıf bir halk olacaksın da savaş esirlerini köle olarak verecekler falan.Kısacası ne zaman nerede ne konumda olduğuna bağlı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 18)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık