Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki kılıcı ile Denjiroya denk gidiyordu az çok. Zoro güçlüdür kınlardan sulongları hariç tutayım.
Kınları küçümseyen yok. Fakat Akainu'nun karşısına çıkan isimlerden de toplamda güçlü olmasınlar ya. Marco, Vista Croco ve daha bir sürü isim var.

Akainu konusundaki fikirlerimi sen biliyorsun. Gerektiği yerde gömüyorum da malum resmi atarak. Fakat Kaido'nun bu 9 kişi karşısında düştüğü duruma bakarak Akainu'yu da övelim biraz. Öncesinde de Wb ile dövüşüyordu. Aldığı hasar malum.
 
Yonkou seviyesi hep vardı ya Oden. Zirve seviyesi değildi sadece.
Ben 20 yıl önceki haline amiral diyordum. Yaşasaydı imparator seviyesine geleceğini düşünüyordum ama artık öyle bir ayrım yapmak da doğru gelmiyor. İmparatorların hali ortada. KK ve Yonkou/amiral diye ikiye ayırmak lazım artık.
Oden dışında da kontrol eden kişi Zoro ve o ''Yc3'' seviyesi dediğin Kawa en son hayran hayran bakıyordu.
Bu da muhtemelen tamamen kral haki ile alakalı. Çünkü başka bir fark göremiyorum. Kılıç ustalıkları var, silahlanma hakileri var... Oden'de olan ve kınlarda olmayan tek şey kral haki. Zoro'da da var demek ki. Zaten Hitetsu; ''Oden'den sonra Enma'yı evcilleştirebilen ilk kişisin,'' diyor.
 
Gözü beyazlaştı falan dedilerde
Evet okudum şimdi. Bir şey olmayacağını ben dahil herkes biliyor aslında. Kaç tane beyazlayan göz gördük sonrasında turp gibi ayağa kalktılar. Kaido için de an meselesi yani.
Yalnız Kaido bayağıdır savaşın içinde ya öyle yarım dakikalık bir şey değil o. Jack falan çıkardılar vakit içinde bir de Kaido çığlık falan atıyordu korkudan ilkte.
Ondan bahsetmiyorum. Kınlar saldırırken Kaido ciddi değil lafına hak verdim orada.
 
Madem Law'ın haki kullanmaya ihityacı yok, herkesi şöyle yensin o zaman ne diye uğraşıyor.
Hatta kafeslede uğraşmasın direkt okyanusun içine bıraksın.
Yalnız bunu gerçekten yapabilir. Kairoseki ile temas kurmadığı sürece Room içinde istediği gibi kullanabiliyor. Kairoseki tabanlı gemi ve kelepçe kesmişliği var.
Rakibi kesmesinin haki ile alakası vardır ama ışınlamasının hakiyle alakası yok. Doffy ve Luffy'i ışınlıyor. Şöyle bir sahne komik olurdu, hahahaha.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık