Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu esir alan denizcilerden veya yonkoulardan kimse bu haki türünü bilmiyormuş anlaşılan. Baya iyi.
Yalnız idamın bir prosedürü olur, mesela adamı asarsın. Asarak ölmüyorsa beklemen gerekir çünkü senin prosedürün öyle. Ölmüyor diye üzerinden tırla geçilmez. Denizci karargahın da bağlı olduğu nizamlar vardır illa ki. Bu ölmüyor yav deyip Akainu'yu çağırmazlar bence bir lav at şuna diye.
 
Aloo? Yonko tayfasından hatta en güçlüsünden bahsediyoruz. İçinde Marco'dan bile yaşlı isimler var. Big Mom'ın tayfasında Raisin gibi tipin kullandığı yerde o isimler mi kullanamayacak? Cidden bunun için ''canon'' bilgi mi istiyorsun? Basit bir mantıksal yürütme ile çözülecek bir şey bu.


Bak canon bilgi istiyorsan KAido'ya kimse zarar veremezdi. :/ Bir tane daha canon bilgi istiyorsan Oden dışında kimse Enma'yı kontrol edemediği mangada geçti. Oden dışında da kontrol eden kişi Zoro ve o ''Yc3'' seviyesi dediğin Kawa en son hayran hayran bakıyordu. Bu canon bilgilerle ne yapmak istiyorsan yapabilirsin şimdi.
İki kılıcı ile Denjiroya denk gidiyordu az çok. Zoro güçlüdür kınlardan sulongları hariç tutayım.
 
Beğenmeyen varsa bence seriyi yanlış şekilde okuyordur. Bunlar saatler içinde gerçekleşen olaylar değil, bizim beklediğimiz gibi haftalar süren şeyler hiç değil. Ben diyeyim yarım dakika, siz deyin bir dakika. Spoiler'a göre Kaido tam olarak şu kafada: "Ula bunlar niye bana vurabiliyor yav."

Bu arkadaşlar boş arkadaşlar da değil ama Kaido da ciddi falan değil. İmparator ciddiyetinin ne olduğunu gök yarılınca anlıyorsunuz zaten. Olması çok doğal şeyler bana göre. He hype'lanırsınız hype'lanmazsınız başka. Beni de hype'layan bir şey yok, bir şey varsa da Marco ile BM arasında geçen konuşma benim bu olaylardan çok daha fazla hoşuma gitti mesela.

Eyyorumlamam bu kadar. :(
Ağzına sağlık iyi söyledin. Olay tam olarak bu aslında ama anlayan yok :oops:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık