Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 992 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda ,Luffy'nin hakkını yemiştir.:D Gücünü kısmıştır. Kong Kung ile dağa taşa uçurması gerekiyordu. Hele King Kong yedi mi bağırsağını kusardı bu Kaido. Teke gitme ihtimali var.
İradesi düşükmüş demek.Kınlardaki irade Luffy'de yokmuş. :D Kınlar Oden baba diye diye yürüdüler Luffy'nin aynısını yapması için Shanks'in ölmesi gerekirdi.Şaka değil mangakanın mantığı bu şekilde. :D
 
Yaw arkadaş bunlar madem bu kadar güçlüydü neden 20 yıl önce haşat oldular. Ayrıca 20 yıl önce ki kaido daha güçsüzdü şimdi ki haline istinaden söylüyorum. E.oda sıvadı iyice. Eskiden çok heyecanla beklerdim yeni bölümü şimdi ise hee ok modundayım.
 
Adamın mantığı tamamen irade ve sebep yahu.9 kın olayından sonra bunu kavradım.O da işte uğruna savaşılacak birşey olduğu zaman güç ortaya çıkarıyor.İşte bizdeki Seyit Onbaşının koca mermiyi sırtlaması gibi.Mantık ona benzer.Yani kınların zarar verebilme mantığından bahsediyorum.
 
Adamın mantığı tamamen irade ve sebep yahu.9 kın olayından sonra bunu kavradım. O da işte uğruna savaşılacak bir şey olduğu zaman güç ortaya çıkarıyor. İşte bizdeki Seyit Onbaşının koca mermiyi sırtlaması gibi. Mantık ona benzer. Yani kınların zarar verebilme mantığından bahsediyorum.
O zaman diğer serilere bok atılmayacak!! Değil mi reyiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık