Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin başından beri Sanji’yi çok severim. Her zaman Zoro’nun Sanji’den bir adım önde olduğu mangaka tarafından gösterilmiştir. Bunun aksini iddia etmeye gerek yok ancak büyük olaylara girildiğinden ister istemez tayfaya ayrılan vakit azalıyor. Sanji her zaman 3. Adam konumunda olmuştu ancak dressrosa arc’ta savaşlar tayfa içinde kalmadı ve Zoro dahi kendi kalıbından çok daha güçsüz biriyle vs attı. Hikayenin gidişatına göre böyle olması gerekiyordu belki ancak Wano arcta her şey belli olacaktır. Wano arcta Zoro’nun önplanda olacağına şüphem yok o yüzden bahsetmiyorum ancak Oda’nın sanjiyi hala 3. Adam olarak konumlandırıp konumlandırmadığı ortaya çıkacaktır. Jinbei’nin de tayfaya katılmasıyla Sanji daha da geri plana düşebilir ya da arc sonu Jinbei’nin üstünde kalacaktır. Umarım Sanji başlangıçta olduğu gibi tayfanın güç sıralamasındaki statüsünü ve gelişen olaylardaki önemini korumaya devam eder. Sadece mizah malzemesi olarak kalmasını istemem.
Diğer yandan kınlar hatrı sayılır bir mücadele verip tüm oluyuculardan ‘respect’ alacaklardır ancak kimse Kaido’yu devirmelerini beklemiyor be deviremeyecekler de. Tahminimce Law Drake Kid Luffy ve Zoro birlikte mücadeleye girerler.

King ile Marconun vs atmasını çok isterim umarım fan servise yapar Oda ve bize bu vs’yi gösterir. Marco karasakala karşı kaybetmişti ve şimdi itibarını geri kazanacaktır.

Onun dışında momo’nun Kaido savaşının en umutsuz anında ufacık ve belki de hiçbir işe yaramayacak bi eylemi ya da sözü neticesinde savaşın gidişatını değiştirip bizim tarafın gaza gelmesini sağlayacağını düşünüyorum.

Queenin kim tarafından düşüreleceği benim için çok merak konusu açıkçası. Oda trafından halen mizah malzemesi olarak kullanılıyor ancak ağırlığını gösterdiğinde karşısında Sanjinin olmasını çok isterim. Ama Sanji şu an için Queen’i alabilecek seviyede mi hiç emin değilim. Tam da bu yüzden Queen’i tekte alırsa baya mutlu olurum.
Tayfanın geri kalanı muhtemelen uçanlar kaçanlar gibi farklı ekiplerle haşır neşir olurlar.

Big momın akıbeti konusunda ise
Oda bigmomı ta wanoya kadar getirdiği için onun hakkında da bir şeyler planlıyor belli ki. Ancak hikayenin neresine ne şekilde etki edecek tam bir muallak
 
Haftaya Big Mom ve Tayfası şov yapacak muhtemelen .Perospero ve Big Mom buluşurlar.Kitap sayesinde tüm tayfa ortaya çıkar.En sevdiğim Smotty chan da gelir.
 
Bölüm gelmeyince forum sosyal medya gibi oluyo. Bomba gibi olaylar olsun da kendimize gelelim. Herhalde fazlasıyla yazdım ama bu bölüm marco ve perospero olmalı... olmak zorunda artk...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık