Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haruno Sakura vs. Roronoa Zoro

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reddit hiç bakmıyorum, arada sırada NF, CV ve Worstgen'e çok az göz atıp çıkıyorum. Buraya da çok sık bakmıyorum zaten. Çok sevmiyorum ben artık güç tartışmaları yapmayı sırf alışkanlıktan. :) Konuyu zaten zamanında dalga amaçlı açmıştım, bu kadar tutmasını beklemiyordum. :)
Manga geyik kısmında olduğunun farkındayım ama herkes ciddi :)

@Riful Worstgen Zoro fanı kaynıyor ben severim ama sizi bilmem. ?
Zoro'yu herkes sever :D

%80-90'lık kısım hangi karakteri daha çok seviyorsa o karakter daha güçlüdür der geçer. Aynı şeyler bu forumda da ,worstgende de var zaten. Bunlar her yerde büyük kitleyi oluşturur.
Doğru :(
 
Genjutsu yüzünden bilincini kaybeden Kizaru meyvesini nasıl kontrol edecek. Ayrıca böyle basit ifadeler üzerinden gideceksek Kisame bütün OP evrenini karşısına alıp eğlenir. Yani çok gereksiz bunları tartışmamız. Konu basit bir vs konusu ne eksik ne fazla. Böyle başka başka adamları ne kadar karşılaştırırsan karşılaştır OP’nin güç seviyesi Naruto’nun çeyreği bile etmez.
Basit ifadeleri kullanan başta sensin yanlız. Böyle genelleyerek giderseniz bende hakiyi katarım o zaman dedim zaten en başında. Her şeyi saf güçle değerlendiremezsiniz, bunu anladıktan sonra basitlik neymiş belki anlarsın.

Naruto evreninde genjutsu kullanan birisi OP evrenindeki herhangi bir topluluğu, meyve kullanıcısını madara eder sonra oturur yanlarında ninja dünyasının geleceği hakkında düşünür.
 
%80-90'lık kısım hangi karakteri daha çok seviyorsa o karakter daha güçlüdür der geçer. Aynı şeyler bu forumda da ,worstgende de var zaten. Bunlar her yerde büyük kitleyi oluşturur.
Benim attığım örnekte biraz tartışma dönmüş aslında, One Piece subreddit'i olsa atmazdım zaten.

@Riful Geyiğe açıldığının farkındayım .d

@Dr. Hiluluk Anketi nasıl bekledin çok merak ettim, Sakura önde götürüyor. Kizaru ile Minato güzel karşılaşmaydı bak yabancı yorumlar iyiydi onun hakkında.
 
Benim attığım örnekte biraz tartışma dönmüş aslında, One Piece subreddit'i olsa atmazdım zaten.

@Riful Geyiğe açıldığının farkındayım .d

@Dr. Hiluluk Anketi nasıl bekledin çok merak ettim, Sakura önde götürüyor. Kizaru ile Minato güzel karşılaşmaydı bak yabancı yorumlar iyiydi onun hakkında.
Beklediğimden daha çekişmeli geçti, bu arada Sakura gerçekten kazanabilir orası ayrı bir konu. :)
 
İki evrendeki karakterlerin kıyaslanması saçma zaten. Ama her şeyi saf güç olarak okursak o zaman sakura > OP all mı diyeceğiz. Yav op evreninde de çok fantazi güçler var mesela law + sugarın naruto evreninde alamayacağı karakter yok. Sadece böyle görünen güçlere göre yorumluyoruz ya olayları ben de böyle bir çıkarım yapma hakkına sahibim o zaman. İki evrenin güç anlayışı farklı ona göre yorumlamanız lazım bu vs'yi.
Sakura sadece gücü yüzünden üstün değil. Her şey de saf güç değil. Ancak senin fantezi güç dediğin şeylere "hax" denir. Ona gelirsek o konuda Naruto daha fena. Genjutsular, Bariyerler, Uzay zaman, mühürleme teknikleri vs vs. Hiç girmeyeceğim.

Law ve Sugar'a gelirsek. Kardeşim bunların meyveler afilli ancak Law, gayet fiziksel dövüşen ve fiziksel bir meyveye sahip Doflamingo tarafından tarumar edilebiliyordu. Sugar desen Dof'un tayfasında tek bir işten sorumlu low bir çalışan idi.

Sugar'ın gücünün işe yaraması için birine dokunması lazım. Sıradan bir çocuğun fiziksel becerilerine sahip biri bir Naruto karakterine nasıl dokunacak ki ? Law desen bence Naruto evrenine en iyi adapte olabilecek OP karakteri. Kendi evreninde Oda ne yapacağını bilemiyor adamla. Ancak Law'ın iyi eğitimli, daha hızlı, daha güçlü, daha dayanıklı rakiplere karşı kazanamadığını biliyoruz. Nitekim bu Naruto içinde değişmeyecek. Kaldı ki Naruto karakterleri daha dikkatli ve taktiksel dövüşçüler OP evrenine göre. Daha beklenmeyeni bekliyorlar. Law'ın avcuna düşen OP karakteri sayısı ile Naruto bir olmayacaktır.


Naruto da kimse böyle bir saldırıyı beklemez diyorsun da OP evreninde Kamui, Amaterasu, Jinton gibi soyut ve tek atan tekniklere ne cevap var ? Ya da uzay zaman tekniklerine ya da genjutsulara ? Sugar+Law o kadar müthiş bir şey olsa güçlerini birleştirir OP evreninin başına geçerlerdi.


Evren kıyaslarken bir en üstlere bakacaksın bir de en altlara sonra ortaları düşüneceksin.

Naruto Elit Seviyesi (Juubi ve Rikudo Sonrası Tipler) >>>>>>>>>>>>>>>> OP Elitleri (Korsan Kral ve Onun Dengi Denilen İsimler)

Fodder seviyeye gelirsek

Akademi Mezunu Taze Genin >>>>>>>>>>>>> Fodder Korsan/Marine Askeri


Hal böyle olunca gerisini anlamak güç değil. Bak Naruto'da bir genin akademiden mezun olduğunda.

Süper insan hızı, çabukluğu, dayanıklılığı ve gücüne sahip (bu geninden genine değişir)
Tuzak kurma, iz sürme, saklanma, gözlemleme, şifreli kodlar oluşturma, adam savuşturma vs temel olarak biliyorlar.
Klon yapabiliyorlar, Başka nesnelere dönüşebiliyorlar,Ya da başka nesneleri kendilerine dönüştürüp ani durumlarda kendi bedenleri ile değiştirebiliyorlar.
Hawkeye'ı kıskandıracak bir isabet, nişancılık ve atış becerisine sahip oluyorlar.
Ve kimi Geninlerde de tüm bunların üzerine bir de özel beceriler gelişiyor.

Atıyorum bizim Naruto'nun jenerasyondaki en zayıf ve kofti genin Sakura idi. Kız sadece çakra kontrolü çok iyi, genjutsuya yatkın ve teorik derslerde tam bir inek denildi. Sahaya gelince en kofti isim.

Bu kız bile bir kaç tonluk ağaç gövdelerini 10 larca metre yukarılara çekerek tuzaklar kurma, şekil değiştirme, kawarimi yapma, genjutsudan kurtulma, düz zeminlerde yürümeyi, koşmayı, su üstünde yürümeyi, ortalama (normal insanlar için aşırı iyi derecede) seviye de nişancılık, tuzak, iz sürme vs sahibi idi.

Bu ninja aleminde gördüğümüz en fodder şahıs idi belki de .Yani resmi olarak "ninja" olarak tanınmış en zayıf kişinin 11-12 yaşındaki kızın bile tarifesi bu şekilde iken. Law'ın bir Kage'ye ne yapabileceğini konuşmam bile :D

OP de kişiler maceraya atılıyorlar o macera içerisinde tecrübeleri ile pişiyorlar. Bir şey için yetiştirilmiyor ya da eğitilmiyorlar (zaten bu yüzden temel becerilerde her zaman denizciler > korsanlar demişimdir) . Ancak Naruto'da her bir çocuk katil olmak adına yetiştiriliyor. Maceraya atılmıyor kimse.

İşi savaşmak olan insanlar için Sugar falan fasa sifo yani. Sugar gözünü kırpamadan başına kunai'yi yer zaten.


Logia olayına gelirsek atomu yok eden teknik var. Kizaru logia olunca yok olmuyor ki soyutlaşıyor.

Mühür tekniklerine ,boyut saldırılarına, genjutsuya, atom ve hücre silen ataklara, çok geniş çaplı hasar yaratan ataklara vs logia olsan da bir anlamı yok. Zira Marineford da Akainu'ya bir ton roket atar atılınca hiç hasar almamıştı ama vücudunun formu bozulmuştu. Çünkü Logia olunca bedenini sonsuz şekilde genişletmiyor ya da etrafa saçmıyorsun gene bir bütün ama geçirgen. Ama geçirgen olması demek hiç zarar almak demek değil.

Kaldı ki Haki'nin çevirisi İrade Gücü. Naruto'da karakterlerin mottosu "Asla Vazgeçme" zaten :D OP evreninde olsa %70'i haki üretiyor olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık