Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haruno Sakura vs. Roronoa Zoro

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele balon olup olmaması değil, bu bir gerçek. Bu iki meyve yan yana gelince böyle bir sonuç çıkması doğal ama e.oda böyle bir şey kesinlikle yapmaz orası ayrı bir şey. Bu tartışmalar zaten işin fantezi kısmı olunca bende op evrenin en fantazi olayını gelir öne sürerim. Daha bir çok böyle absürd meyve vardır naruto evrenin cevap veremeyeceği. Burada anlatmak istediğim iki evrenin güç algıları farklı. Naruto evreninde meyve diye bir şey yok, aynı şekilde op evreninde de çakra diye bir kavram yok (naruto da ki gibi en azından). Bu iki evren tartışmasının gideceği yer için law + sugar kombosu örneğini verdim.
Law'ın Room açma süresi kadar OP evrenini tekleyecek karakterler var :(
 
Op evreninde ışık meyvesinin yemiş birini sollayacak seviyesinde hızlı karakterler var. Op'taki insanlar bile ona ayak uyduruyorken Naruto evreninde "Hold my beer" diyecek çok kişi var.
Adamın fiziksel formuna hiç bir zaman ulaşamazlar diyorum sen hızdan bahsediyorsun :D (Adam meyvesini açıp kapatmıyor bu arada sürekli logia formunda)Hakiye nasıl bir çözüm bulacaksınız.
 
Hahahahahs @Dr. Hiluluk kusura bakma objektif olmal isterdim ama Sakura benim ağır bir biçimde kanser olduğum bir karakter. Yani öyle böyle değil. O yüzden elim zoroya kayıyor hem makul sebeplerden hem de mantıksız sebeplerden :(
Sakura çok sempatik bir karakter, kendisini çok seviyorum. Zoro'da sevdiğim bir karakter benim için yorumlaması epey zor oldu. :( Hızlar eşitlenseydi Zoro'ya atabilirdim belki, kendisini başka bir konuda desteklerim artık, yazık oldu. :)
 
Evet buyrun Naruto subreddit'i, hani biz Naruto'yu okumamışız buradaki yorumlara göre alın bizzat okuyanların yorumları. Sırf Zoro fanlığı yaptığımız düşünülüyor şu konuda, ona gıcık ettim. Sakura'yı severim ben yeneceğini düşünsem öyle derdim, yine herkesin kendi görüşü deyip geçiyorum.

https://www.reddit.com/r/Naruto/comments/iu5ymi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık