Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Sanji'nin King'in ağzında meze iken Kingi alma beklentisinin oluştuğu bir forumda normal değil mi?
Git bakta Luffy Doffnin klonuna nasıl yeniliyor ondan sonra elleri bağlanıp Bellamy manyağının önüne atılıyor etc... Güçlü rakiplerde ilk karşılaşmayı kaybetmek doğal Jyaburada Sanjiyi ittimiş duvara çarpmıştı ama sonu ne oldu.
 
Yav Pica'ya boyutundan dem vurmuşlar da Mod ve admin beyler kusura bakmayın isterseniz silerim ama boy değil işlev önemli değil miydi? Dof YC3 belki YC2 seviyesi bir adamken yardımcısı nasıl Yonko komutanı seviyesinde? O zaman Dof ailesindeki Diamante'yi yenen Kyros'da yonko komutanı seviyesi bir abimiz oluyor...
 
Git bakta Luffy Doffnin klonuna nasıl yeniliyor ondan sonra elleri bağlanıp Bellamy manyağının önüne atılıyor etc... Güçlü rakiplerde ilk karşılaşmayı kaybetmek doğal Jyaburada Sanjiyi ittimiş duvara çarpmıştı ama sonu ne oldu.
Jyabura ile King aynı seviye de mi?

Sanji Trendeyken bile Blueno gibi bir adama hasar vermeye başlamıştı. sonra Blueno'nun 2 katı gücündeki adamı aldı. King sanjinin en son dövüştüğü adamdan 5 kat güçlüdür.

Aynı mantıkla baktığın zaman Zoro'da Amiral blockladı. Amiralin saldırısının altında amiralle bile tehlikeli dedirtecek bir saldırı çıkarttı. Bu durumda amiralden dayak yiyecek King'in sonu ne olur sence?
 
Mazellanın karşısında haki yok nasıl savunma yapacaklardı,meyvesi çokta seri değil gayet hakiyle savunma yapılabilir.
 
Magellan nasıl Marco-Jozu-Ace-Vista eşit oluyor. Bu adamlardan hangisi Luffy'nin hakisiz G2 saldırısına yamulur. Sabahtan beri bir magellan güzellemesi yapıyorsunuz. Magellanın kovaladıklarında komutan seviyesi olabilecek tek bir kişi var o da Jinbei. Onunda amacı büyük savaşa varmak. Croco dediğin adam hakiden habersiz, İvankov dediğin biçimsizin seviyesi ne ki bu adamlarla Magellanı arşa çıkartıyorsunuz.

Ace karşı tayfasını uzaklaştıran Teach bu adamın karşısında güle oynaya duruyor. Dns ne kadar Zoro'nun rakibi diye küçültüyorsa karakterleri sizde sırf Zoro var diye gereksiz övüyorsunuz.
Aynen Aynen zoro var diye abartıyorum. Tutturmuşsunuz bir G2 anasını satayım. Rob Lucci hakisiz Luffy'e Crocodile Gear'sız Luffy'e yamuldu. Ama Crocodile'a iade-i itibar yapıldı. Neden mi 2 Yıl önce ve sonra arasını dengelemek için Marco dediğin adamda tek gördüğümüz Meyve Katakuri ise haki azmanı gösterdikleri ile Marco'yu katlar ama İki yıl önce ve sonra arasındaki değişimi kavrarsan aynı seviyenin adamı olduğunu anlarsın. Tashigi ve Düz Denizcilerin kuş kafesine karşı haki açtığı zamanda Kaido'yla Wano'da büyük bir mücadeleye girmiş Moriah haki bilmiyor mu sanıyorsun mesela ? Ya da Sanji'nin Silahlanma ve Görüş hakisi öğrendiği yerde Onu eğiten Ivankov'un haki bilmediğini falan mı sanıyorsunuz. Olayı ne işinize geliyorsa ona çekmeye devam edin. Rob Lucci, Moriah, Crocodile gösterdikleri ile Flying six üyeleri etmeyecek ya da anca edecek ama seri içerisindeki önemi önceden tanıtlması gibi etkenlerden dolayı güçsüz göründü ama seriye tekrar yediricekler. Lucci, Crocodile Uçan altılıdan daha güçlü olarak ortaya çıkıcak. Moriah flashback yaşanırsa Gücü tesir edilecek. Impel Down dediğin yer üzerinden Shiki gibi zamanın en büyük adamlarından biri övülüyor. Magellan kovaladığı teklediği, hapise tıktığı adamlar belli. Seride 2 yıl önce asıl güç meyveydi. Zehir Paramecia'sı verilmiş bu adama şöyle güçlü adamları ayaklar altına almayın yazıktır ya
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık