Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

:hhh:Yalnız tam şimdi şu anda bir şeye aydım. Toplaşın, siz de ayın. Editör diyor ki "Luffy bunları yaptı ama zaten adam korsan ve korsanlıkta korkaklık yoktur."
Bakın bu şu demek. Luffy'nin bu yaptığını bir sivil yapsa bu korkaklık olacak. Bir denizci, bir devrimci yapsa da korkaklık olacak. Hatta bir kutsal ejder yapsa onun yaptığını da korkaklık denecek. Ama Luffy'ninkine denmiyor çünkü adam korsan. Oda, Luffy özgürce her istediğini yapabilsin diye Kutsal Ejderlere bile tanımadığı imtiyazı korsanlara tanıyor.
:hhh:
Hani Oda, Luffy için bütün hikayeyi büküyor derdim de bu kadar yapacağını ben bile düşünemezdim. Kutsal Ejderler için bile korkaklık olacak şey Korsanlar için değilmiş hea



Law'ın meyvesi zaten düzgün kurgulanamamış bir meyve. O yüzden en çok da bizim bu konuda konuşma özgürlüğümüz oluyor asıl.
Kesinlikle.

Olay tamamen bu belli ki adamlar da Luffy'e ne halt yaptırdıklarının farkındalar. Açıklama yapıp gönül alıyorlar.
 
Yalnız adamlar başından beri Oden den dolayı Momo’yu bekliyorlardı zaten yani doğru... oraya Momo’ları getirende Tayfa... sadece Luffy değil yani... :D
Tayfa mı? :D Beraber nefes alıp verdikleri için onlar da getirmiş oluyor değil mi? Sadece şu ve sonraki bölümü okusan anlarsın demek istediğimi.
Bahsettiğim şey de o zaten. Momo orada statüsünden dolayı o saygıyı görüyor. Kendisi de söylüyor o sahne öncesinde bu adamlar beni takmaz, Luffy ben senin kadar ileri gidemezdim falan diye. O adamları cesaretlendiren falan Luffy'ydi hatırlatırım. Sadece 1 bölüm Luffy'nin o samurayların iradelerini canlandırmasını okuduk biz.
 
Tayfa mı? :D Beraber nefes alıp verdikleri için onlar da getirmiş oluyor değil mi? Sadece şu ve sonraki bölümü okusan anlarsın demek istediğimi.
Bahsettiğim şey de o zaten. Momo orada statüsünden dolayı o saygıyı görüyor. Kendisi de onun öncesinde bu adamlar beni takmaz, Luffy ben senin kadar ileri gidemezdim falan diye. O adamları cesaetlendiren falan Luffy'ydi hatırlatırım. Sadece 1 bölüm Luffy'nin o samurayların iradelerini canlandırmasını okuduk biz.
Tamam da sonuçta kime boyun eğdiler...? Ayrıca beraber nefes alıp vermekle de ilgili evet... sonuçta hepsi birbirine destek olarak ilerliyor... kararı Luffy veriyor kaptan çünkü... ama her şeyi de Luffy’e yüklemek ne bileyim fazla geliyor bana :D
 
@William cutting Sen bırak bunları da, asıl mevzuya odaklan. :flaugh:
Did we know that Zoro left his village bc pirates attacked it and he left to collect the bounty 'cuz why not'? I remember he couldn't get back to the village but don't recall w/o checking if it was bc Shimotsuki was attacked. Either way, yeah, that's why he left!

Ne diyorsun? :hmm:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık