Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Zoro alır. Bence Magellan Luffy'yi yendiğinde Luffy zaman atlaması olmadan önceki kadar güçlü olmadığından izleyicide Magellan üstinsandır algısı oluştu. Şu an için Magellan ne Luffy'nin ne de Zoro'nun üzerinde eski avantajı sağlayamazmış gibime geliyor.
 
Seriyi çok uzun zamandır takip ediyorum. Zaman atlaması öncesi ne olup ne olmadığından haberim var. O hakili çizilen Tashigi dahil herkes Yeni Dünya'da hakili çizildi. Oda bu iş burada yaygın demeye getirdi. Oda haki meselesini doğru düzgün işleyemedi diye herkese haki mi verelim? Hakisi olursa ona göre yorumlarız. Şu an varsayımdan ibaret. Diyelim ki hakisi var. Ne seviyede var? Tashigi seviyesi mi, Katakuri seviyesi mi? Her türlü varsayım.
Adam kendisi işleyince herkese haki verdi bana herkese haki mi verelim diyorsun. Kuş kafesi varken düz denizci askerleri silahlanma basıp kuş kafesini blokluyordu... Zaman atlaması öncesi Hancock'un hakisi vurgulanıyor Smoker şaşkınlık geçiriyordu fark açıkça ortada aslında Bir adamın gücünde bile onda Haki olacağı belli. Teach'te haki görmedik ama en azından 2 hakiyi biliyor olarak gözükecek. Savaşta Şov üzerine şov yapan Crocodile silahlanma ve görüş hakisi ile geri dönecek. Hatta sağ kolu Daz'da da iki hakiden göreceğimize eminim. Jimbei'den zaman atlaması öncesi görmesekte sonrasında gördük. Ivankov bölge komutanlarından üstte olarak G ordusu komutanı ve o da 2 haki kullancısı olarak karşımızda olacak. Zaten Sanji'yi eğiten Ivankovda yoksa Sanji'de nasıl o iki haki var ? :D yani mantıkla yapılacak şeyler ha seviyesi dediğin gibi sadece varsayım olur. Ama bu adamda olmaması imkansız çünkü az önce saydığı tüm isimlerden üstün bir hava çizdi Hapishanede hapise tıktığı Shiryu'da bir imparatorun sağ kolu unutmamak lazım. Ha seviyesine gelirsek. Tashigi kadar zayıf veya Katakuri kadar üstün hakisi olan kaç adam gördük zaten ? Sen her karakterin haki düzeylerini kıyaslayabiliyor musun sanki ? Kimse kıyaslayamaz. O kadar detaylı bir olay yok ortada Bu adamda Haki olması yeterli anlayacağın
 
Konu güç olaylarına sapmasa bizde rakiplerin efektif güçlerini görebilsek sırf yc1 2 amiral gibi ünvanı yok diye sugar meyvesiyle zoroyu oyuncak yapamayack değil aynı şekilde Magellan zehiri etki etmeyecek sanmayın.
 
En baba formu Pica'nın %20'si etmeyecek(boyut olarak) bir karakter şu saldırı gücüne dayanır diyen varsa gidip miyopu mu var, hipermetropu var, kataraktı mı var nesi varsa tedavi ettirsin.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık