Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Demek ki Luffy'nin yapması gereken Kata'yı ayna dünyasına almayıp tayfayı öldürmesine izin vermek ve o esnada kurtarbildiği kadarını kurtarıp oradan gitmesiymiş. Salak(!) işte, ne beklersin ki.:D Hem böylece kaçmasına gerek kalmazdı. Gerçi o zaman da arkadaş katili olurdu tabi. :oleyo2:
 
Luffy fanı olarak Sanji savunmak tamamen mazlumun yanında olmaktan kaynaklı başka bir motivasyonum yok. Sanji fanları troller ve Zoro fanlarıyla, Zoro fanları Luffy ve Sanji fanlarıyla uğraşır maksimum. Ama bugün bir Luffy fanı yeri gelir bütün manga alemini karşısına almak zorunda kalır. Ben seinenciyim diyen Luffy'e sallar OP'u sevmeyen Luffy'e sallar diğer fanlar Luffy'e sallar favori serisi OP kadar popüler olmadığı için canı sıkılan adam Luffy'e sallar. Bitmez yani.
Tc verseydin daha az ipşalamış olurdun reyix..........
 

Üye silindi 5781

Ben Luffy KK olmak istiyorum derken Korsanlar kralı sanıyordum.
Korkaklar kralıymış meğersem benim hatam.
 
Ondan değil be Red’ciğim.. tamam seninle benim ayrı bir çekimimiz var kabul ama zamanında kendi yaptığının cümle alemin bildiği bir şeyi burada başkası yapıyormuş gibi satmaya kalkarsan, herkes aynı şeyi yazar :D
Herkes dediğin iki kişi. Koyduğun üç noktalar kadar anlamsız bir tepki bu Bushi. Yukarıda yeteri kadar iyi açıkladım diye düşünüyorum sen bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın
 
Tam Fire Punch ile ilgili bir kaç şey yazmaya başlarken güzel denk geldi. Op'un bu boş dergisini boş verin Fire Punch okuyun. ;)



Op fanı olmanın saygıdeğer olduğu doğru, ama Luffy fanlarıyla aynı insan haklarına sahip değiller. Bu bilinen bir gerçektir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık