Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Bu tayfa Nami ve Robin gibi mürekkep israflarını bile kabul etmiş Caribou'yu hayli hayli eder bence :hhh:

Tabii şaka bir yana gelmez o. Müttefik olacaktır ama :good:
Eder tabi. Franky, Brook, Chopper'dan belli farklı şeyler katmayı sevdiği. :D
Müttefik olur gibi geliyor bana da. Wano sonu tayfaya gelen gelir dahası artık Sunny'de yolcu eden olur. Law, Kinemonlar, Caribou gibi. :D
 
Boichi'nin eline sağlık şimdiden, seri 12 bölüm falan sürecek ve aylık olacak. Çizim olarak çok beğendim, önceden de one shot yaptırmıştı herhalde Boichi'ye. Oda sevdi herhal. :D
 
Aman Allah'ım ne kadar yeni bir bilgi, ne kadar yeni bir bilgi. Demek magazin Luffy'nin sözündeki o 10 kişi içinde kendisinin sayılmadığını, yani aslında toplam 9 tayfa üyesi olduğunu açıklıyormuş. Vay anasını, çok yeni bir bilgi bu. Demek Luffy o 10 kişi içine dahil değil, 9 tayfa üyemiz var. Çok yeni bir bilgi, şöyle 2 yıllık falan.

Bu 24 Temmuz 2018'de yapılmış bir röportajda verilen bir bilgiydi. Bu röportaj üzerine yazdığım mesajları da buray iliştireyim.
1 üyenin daha katılacağı kesin gibi. Oda'nın geçen yılki röportajı, 24.07.2018
https://edomonogatari.wordpress.com/2018/07/24/yomiuri-oda/
"In the beginning, I planned to assemble a crew of 10 within the first year and a half. After 20 years, the story’s about 80% complete, yet there are still only 9 crewmates."
"Başta 10 kişilik bir tayfayı 1.5 yılda toplamayı planlıyordum. 20 yıl sonra, hikaye neredeyse %80 tamamlandı, ama daha sadece 9 tayfa üyesi var."
Burada klasik belirsizliğini konuşturmuş Oda. Başta 10 kişi planladığını söylüyor ama 10. kişinin son olacağını net bir şekilde belirtmekten kaçınıyor gibi. Yukarıda arkadaşların paylaştığı linkte çevirdiğim teoride geçtiği gibi ben de 13 kişi olmasını bekliyorum tayfanın. Neyse Wano sonu bir şeyler olur gibi.
Biliyordum:at:.


Kesinleşmiş falan olmadı. Tayfayı katılacak birini kartlarda göreceğimizi düşünüyor muydun cidden:confused:? Herif sır küpü gibi saklıyor her şeyi, çay kaşığı ile veriyor bilgileri. Yeni tayfa üyesi serideki en önemli bilgilerden biri.
https://edomonogatari.wordpress.com/2018/07/24/yomiuri-oda/amp/
Jinbei'nin tayfa üyesi olmasından sonra yapılmış bir röportaj. Başta 10 kişi katılacak diyordum hikaye %80 iken sadece 9 kişi katıldı anca diyor. Bu ne demek? En az bir kişi daha tayfayı katılacak demek. Hatta başta 10 kişi düşünüyordum şimdi biraz daha eklemek istiyorum anlamı bile çıkar. Vivi şu anlık tayfa üyesi değil.
Peki Vivre kartlardan bir çıkarım yapılabilinir mı? 13 numarasını daha önce şu konuda göstermiştik.
http://www.korsanfan.com/konu/yeni-tayfa-Üyesi-Şablonu.6798/
Çok büyük bir kanıt olmasa da tayfanın 13 kişi olacağına dair olan düşüncem kuvvetlendi. Tabi bu illaki 3 kişi daha gelecek anlamına gelmez, bazı teoriler Thousand Sunny'e Vegapunk'ın teknolojisi ile meyve yedirilip onun da tayfa üyesi sayılacağını söyler.
Velhasılı kelam en az bir kişi daha gelecek, bu net.
Zamanında korsanfanda da paylaşılmış röportaj.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık