Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri bir araya getirirdi diyorsun. Kendin yapamadıktan sonra pehh. Bölmek zaten bana göre zaman kazandırmak. Treboll'da radio knife ile keserek karışmasını engelledi. Düşman azaltarak zaman kazanmış oldu.

Ayrıca Hawkins ile ilk karşılaşmalarında Law ben öldürmem nihayetinde doktorum diyordu. Kalkıp orada Hawkins'i öldürmesini beklediysen büyük yanılgı içindesin. Law istediğini aldı ve gitti.
Valla ben topu Oda'ya atmıştım. Ama Law kendisini her an birileriyle tehdit etme potansiyeli olan adamı kılıcının dipçiğiyle bayıltıp gittiyse normal değil.
 
olacağı söyliyim sana.Tüm ada
-İkeeeee mugiwaraaaaa.
Öyle bile olsa tayfanın bu kadar geri planda kalması, onların karakter gelişimlerini sekteye uğratan davranışlar çizmesi kaliteyi çok düşürüyor. Numbers diye bir ekip çıkartıyor. Önceki sayılarda bunlardan bahsediyor. Adamlar ortaya çıktığında gelen geçen tek atıyor bu zavallılara. Gereksiz karakterleri hypelayıp detaya boğuyor seriyi.
 
2y sonrasında One Piece'den soğuyanlar furyasına beni de ekleyebilirsiniz. Çok dandik ilerliyor ve sonunu da iyi bağlayacağını düşünmüyorum, havada kalan çok şey olacaktır. Beklentimi minimum düzeye indirdim.
Beni de yaz. Özellikle WCI'dan itibaren OP sevgim yokuş aşağı yardırıyor. Şu an dip yapmış vaziyette.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık