Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm adı: Yalnız Ordu imiş doğru ise .

Benim aklıma sadece Perospero geliyor çünkü adaya tek başına gelen bir tek oydu .Spoiler doğru sanırım .
 
Jack'in karşısındaki adamların seviyeleri ne ki sulongda adam olsunlar reis :d Ben hiçbirinin base halinin Pedro ediceğini sanmıyorum.Pekoms'un Sulong hali Oven'dan yumruğu yediğinde uçuyordu.Jack gibi bir adamın 3,4 tane sulong minki tokatlaması lazım zaten.
Pedro'nın dengi adam var zaten orada. Ki muhtemelen en az 3 adam var dengi olan. Pedro dolunay olmadan 350 m civarı bir adam. Dolunay da Allah bilir. Carrot Dolunay'da ne kadar Power-up altı 0,2 mi? Pekoms Sulong formuna giremedi üstüne abanıp engel oldular. Göremedik adamın Sulong formunu.

Jack dayanıklıdır ölmez anlarım. Ama bu kadar kısa sürede bu kadar minki dolunay da devre dışı bırakmışsa zerre mantık yoktur bence. Dolunay da Inu+Neko'nun da Jack'i pestil etmesi gerekir. Sadece tanesi bile yetmeli normal şartlarda. Ki zaten mantıklı olan başta Inu ve Neko'nun Dİrek jack'i devre dışı bırakmasıydı.

Minklerin Pili bitmiştir veya henüz devre dışı kalmamışlardır nu-Neko olaya müdahale etmek istemiştir vs. o zaman anlarım. Yoksa dediğim gibi neresinden tutarsan tut belde kalır. Oda Sulong tanıtırken elinin ayarı kaçmış derim. Daha doğrusu Oda'nın detayları umursadığı yok hikaye odaklı az aksiyonlu seri çiziyor işte.
 
Kid olayını bir türlü çözemedim.Ya karakter aşırı ezik yada meyvesi çok ezik.İkiside olabilir.Gözümde bir law kadar etkisi olmadı.
(s)Oda'nın seriyi erken bitiricem diye hiç ettiği karakterlerden biri. İlk başta ağırlıklı bir karakter olarak girmişti sonradan oyuncak oldu resmen. Belki Kaido'yla birkaç dakika vs atar da düzeltir kendisini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık