Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 761: Ope Ope Meyvesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bölümdü vs dediğin böyle olmalı biri dalarken diğeri armut toplamasın gayet hoştu vs kısmı. Ayrıca en başındaki olayı biri açıklayabilir mi hiç bir şey anlayamadım. Şimdiden teşekkürler.
 
HEr kelimesine katılıyorum.:good:
İyice cocuk işine döndü bu seri saçma sapan meyveler ardından ölümsüzlük bakalım daha ne kadar saçmalıcak.
Spo konusuna da yazdım buraya da yazayım, hiçbir meyve ölümsüzlük veremez, verse 3-5 tane ölümsüz adam görürdük. Onu geç, meyve yeteneği la bu, suya at çekiç olsun adam, ölümsüz nasıl olacak? :D
 

Unknown

Seride belki Favori karakterlerimin arasına girebilir ki bir sürü var :D Baya sevdim Corazan ı..Efsane bir bölümdü :ehe:

Eski görüşüm değişmedi öncedende seri içinde Tanrısal yetenek olarak gördüğüm Ope meyvesi hala tanrısal bir güç ama dediğim gibi sonsuz gençlik verdikten sonra kendi hayatını kaybediyorsun.Kurban vermek gibi birşey olarak düşünülebilir bu olay..Eğer Dofly Parazit ile meyveleride kontrol edebiliyorsa Zorla kendine kullandırtabilir meyveyi..

Law isteyerek yemedim diyor..Dofly nin planı Law a zorla yedirip kullandırmak olabilir Corazan her ne kadar sevmiyor olsa bile büyük ihtimal çocuklara hayatını verebilecek bir karakterdir.Yaptığı sakarlıklarda büyük ihtimal komik görünmek için bile olabilir :/
 
Spo konusuna da yazdım buraya da yazayım, hiçbir meyve ölümsüzlük veremez, verse 3-5 tane ölümsüz adam görürdük. Onu geç, meyve yeteneği la bu, suya at çekiç olsun adam, ölümsüz nasıl olacak? :D
Bence Reiper bile böyle söylüyorsa size laf düşmez beyler:D.Ölümsüzlük olsa bile mutlaka bir handikapı vardır.
 
Oda-sama taaa serinin en başından beri flashbackleri,ana hikayeden daha iyi kurguluyor.Bi ihtimal olsada Corazon ölmemiş olsa 10 numara olurdu.
 

Unknown

Saçmalığın boyutlarını ne kadar zorlayabilirim acaba demiş Oda efendi. Başka açıklaması yok :(
Arkadaş tek bölüm kafasıyla yorum yazmayın ya..Bekle bir Arc bitsin o zaman lanet et kime ediyorsan..Ölümsüzlük diyorda onunda öldürmenin yolları vardır.

Kanıyorsa ölebilir.Hücresine kadar parçalarsın ölür.Hiç bir zaman ölümsüzlük diye birşey yoktur.Meyveyle etkisiz hal getirirsin sonsuz döngünün içinde çıldırır gider..

Benim korktuğum ölümden geri döndürme olmasın.. :(
 
Korsanfan One Piece'e Bok Atma Timi (KOPBAT) harekete geçti yine. Arkadaşlar bir sakin olun. Neymiş ne değilmiş öğrenelim. Tutarsızlık varsa hakikaten, beraber eleştiririz. Dereyi görmeden paçayı sıvamak sizi.
 
Müthiş.
Olay Luffy vs Dof olup kendini geliştirmesi veya basamak atlaması filan olmadı artık çok net. Seri resmen başka bi yere seviyeye taşınmak isteniyor ama başarılı olunursa.
Tüm beklentim bu arc adam gibi sırıtmadan bitirmesi.
Ne diyim nazar deymesin:) Bide Law ahahaha Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Corazonda çok hoş olmuş ve değişik

@monstertrio
Usta ha de geç:) Zaten bi anda arc'a başka bi çehre katan bölüme laf atıyorsa hi de geç:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık