Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 760: Aynı Bahis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Issho, Sabo'yu öldürmek istemiyordu, bu yüzden dövüşü yarıda kesmeyi uygun gördü.
Öldürmek isteyip de öldürebileceğini pek sanmıyorum. :W
Ben başa baş bir mücadele gördüm. Tokatlanma durumu olsa aynı fikirde olurdum. Sırf amiral ünvanına sahip diye
Saboyu yedirmem :/ Ace vs Smoker tarzının farklı versiyonu. Daha doğrusu savaşın mantıksız sonuçlar doğuracağını düşünmüş bundan dolayı farklı bir görüş benimsemiş olabilir :T
Her amiralin önüne çıkanı eninde sonunda yenebilme düşüncesinede karşıyım.(Bu düşüncedesin demiyorum)
 

Alpamis

Law'ın planı mı kaldı yahu, şu yazdığına inanıyor musun sen. :D Law'ın planına uysalar Zou'ya giderlerdi, Franky ne diyor, biz dövüşmezsek buradaki halkı allahı gelse kurtaramaz diyor. Bu cümlenin meali şudur, Dof kötü bir adam, onu dövmek zorundayız. Diğer yandan Luffy kötü adam avcısı değil yani East Blue'dan kalkıp kötü adam arayışına girmez. Ama Luffy'nin önünden geçtiği her adada muhakkak bir kötü adam vardır, bir karmaşa vardır, bir gözyaşı vardır, Luffy de gözyaşını dindirmek için kötü adamı döver. Klişe işte buradadır. :S
Başta Dof'u dövmeye gitmelerinin sebebi Law'ın planıydı.Sonra Luffy işin içine daha da giriyor.Ace'in meyevesi meğerse Doflamingo'nun elinde aynı zamanda Doflamingo şeytanın ta kendisi bunlar birikince Luffy'nin atacağı dayağın desibeli artıyor.Benim demek istediğim bu.Sen öyle bir diyorsun ki sanki adamlar nerede bir kötülük nerede bir yobazlık var ise onları araşıtıp kahramanlık yapmya çalışıyorlarmış gibi diyorsun.Ayrıca dediğin klişenin bile bir amacı var.İlerde Luffy'e ittifak lazım olucak.Bugüne kadar kurtardıkları arkadaş oldukları kişiler felan hepsi ileride ki büyük savaşta arkalarında olucaktır.
 
Bence Fuji ile Sabo anlaştı .Fuji Dofynin arkasındaki kirli çarkın peşinde. Bu sebebden Sabo ile anlaşma yoluna gitti.
Saboda Luffye dokunmaması karşılığında Önünden çekildi.
Ekleme: Buggy nasıl kötü adam değildi nedemek yau. Köyün muhtarı Eline alıyor sopayı " yetti artık karşı koyucaz ölsekde dönmeyiz" diyordu . Luffy vurup bayıltıyodu.
Küçük köpeğimde dıramı vardı evımı yıkılmıstı ne olmustu öyle birşey
 
Allah'tan Dof küçümsemeyecekti,onları küçümseyip de dayağı yiyenlerden olmayacaktı.Açık açık beni mi yeneceksiniz lan böcekler diyor.Hayır sadece Luffy'e dese gene neyse Law'ı da katıyor.İkisini de küçümsüyor.İlk başlarda Dof küçümsemeyeceğim deyince tamam dedim diğer bosslardan farklı.Ama bir bakıyoruz adam Law+Luffy'e böcekler diyor.

Ha doruki,dayanıklılık,haki vs bence Dof hepsinde iyidir onlardan.Ek olarak ip gibi süper bir meyvesi de var.Adam kaşla göz arasında Law'ı deldi,bir de Luffy'i kelepçeledi.Sonra gerçekten çevik ve kıvrak bir adam.Üstüne yeri geldi mi tekme,yumruk falan atıyor.Gerçekten komplike bir adam.Saygılar diyesi geliyor insanın.Ama bu kadar kibir iyi değil gene de.

Bir de bölümde dikkat ederseniz Riku bekleyin ben inanıyorum kazanacağına diyor.Issho'ya bile bahsimi Luffy'e oynuyorum dedirtiyor mangaka.Ki Issho kumarda şanslı 3 kez beyaz diyor üçü de beyaza geliyor :p Şaka bir yana bu laflar büyük laflar.Yani mangaka bu lafları yedirmeyip Luffy'e klasik şekilde indirtebilir.Zaten malumunuz önceki bosslar da Luffy bunu mümkün değil yenemez diyeceğimiz türde adamlardı.Trebol ve Law aradan bir süre sonra çıkartılıp Dof ve Luffy başabaş bırakılabilir.Bakalım nereye gidecek.

Bu arada Law hayvan gibi dayanıklı abi.Adamı Vergo 2 ton dövdü,kalbini sıktı o kadar ama kalbini aldıktan sonra deşti Vergo'yu.Ve durumu çok da kötü değildi.Sonra Dressrossa'ya geldi Issho ve Dof'la cebelleşti.Bu cebelleşme de öyle basit bir cebelleşme değil bayağı hırpalamışlar öyle ki Dof şaşırıyor hala mı kaçacak gücü var diyerek.Yetmiyor Dof ile teke tek vs atıyor o dayaktan sonra ve tekrar dayak yiyor Dof'tan üstüne kurşun falan da yiyor.Sonra şu an gördüğümüz üzere tekrar Dof'un karşısına çıkıyor ve deliniyor Dof tarafından ciddi şekilde.Ama bakıyoruz ayağa kalkıp savaşamayacak durumda değil hala.

Trebol logia olduğu için düşündüğüm gibi birleşecekti.Law bu yüzden logialar karşısında dezavantajlıdır diye düşünüyordum ama mangaka onu da uydurmuş kılıfa.Radio knife saldırısı kısa sürede olsa birleşememesini sağladı.Ki bu süre de bir logianın işini bitirmesine yetiyor Law'ın gördüğümüz üzere.Ama Dof girdi araya kurtardı.Tabi bu arada Luffy film izler gibi güzelce izledi olayları.

Jinbei ittifakı öğrendi.Bir şekil adaya mı dahil edecek acaba mangaka? Nereye gideceğini merak ediyorum bu işin.
 
Luffy'nin izlediği güzergahtaki her adada bir dram yaşanır, bir villain yani kötü adam vardır, bir ağlayan kız vardır vs vs. Bunlar başlı başına One Piece klişesidir, sürekli tekrar eder. Bunların dışında işte, Luffy her adadaki kötü adamı, bossu, villain'i döver. İstisnası falan yok bunun. Kuro- Arlong- Krieg- Croco- Enel-Lucci-Moriah-Hordy-CC vs vs. Bunlar kötü adam işte, etraflarını elem, keder veriyorlar, yakıp yıkıyorlar vs. Luffy de dövüyor bunları. Dof'u da dövecek dediğin anda da bu klişe devreye giriyor. Dof kim, kötü adam, halkı mahvetmiş, Luffy de bunu dövecek, istisnası yok çünkü. :(
İzlediği güzergah mı sen çok yanlış takip etmişsin seriyi. Tayfanın doğru rotasında giderken "Ana adaya bak la halk perişan içinde ulan burda kesin kötü biri var dur bir dövelim" dediklerini okumadım.
 
İzlediği güzergah mı sen çok yanlış takip etmişsin seriyi. Tayfanın doğru rotasında giderken "Ana adaya bak la halk perişan içinde ulan burda kesin kötü biri var dur bir dövelim" dediklerini okumadım.
Sen seriyi çok doğru okumuşsun ama benim cümlelerimi doğru okuyamamışsın, tekrar oku.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık