Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı gelmiyor olabilir eğer kendi dünyamıza vurursak alınan saldırıyı ama şöyle düşün diğer, görece daha önemsiz olan karakterlerin verdiği hasarlar ölümcül değil miydi ? Kılıçlar bir tane de değil bir sürü bir taraftan girip diğer taraftan çıkıyorlar, kurşunlar toplar vesaire. Bunlar da ölümcüller ve bunlara karşı da atlayıp zıplayıp, sağa sola kaçtığını görmedik. WB kalp krizi geçirdikten sonra enerjisini savunmaya değil saldırmaya verdi bu yüzden Akainu'nun yada diğerlerinin saldırılarından sıyrılmaya onları atlatmaya yada haki kasmaya çalışmadı, kalp krizi geçirmeden önce başka tarafa odaklanmışken bile saldırı almıyordu Akainu'dan. Sonuç olarak gücünü ve sınırlarını dediğin gibi biliyordu haliyle iradesine ve dayanıklılığına güvendi enerjisini tamamen saldırmaya verdi. @Alpamis ise olayı Akainu fırsat yakaladıya getiriyor bir fırsatın yakalanmış olması benim için neden sorun olsun ? WB dikkati dağınıkken saldırı alsa adamı savunacak daha çok argümanım olurdu ama durum bu değil yani. Bir fırsat yakalama yok fırsatı yakalayan WB, olay tamamen karakterin ölmeyi göze alıp gücünü tasarruflu kullanması.
Red şimdi şöyle çöplerden sıyrılmakla uğraşmayabilir hem saldırıları o kadar tehlikeli değil hem de binlercesi etrafını sarmış nereye kadar sıyrılacak o formuyla? Bu tercihini anlıyorum saldırıya odaklandı herkesi üstüne çekti. Yalnız Akainu karşısında yapacağı minik bir sıyrılma hareketiydi bunu yapacak gücü vardır yani. Ya saldırıyı tam algılayamadı ya da tamamen saldırmaya odaklanmıştı. Yoksa kafasını biraz oynatsa Akainu gene gt gibi kalacak aynı vuruşu yapabilirdi Wb.
 

Üye silindi 5781

Sanırım Roger'ın gemisindeki dev yumurta Amande'nin gittiği bu adadan alınmış.

Mantıklı.Sanırsam pasta için toplanıyordu yumurtalar.Bir şövalyenin yumurtaları koruması garip olmuş , diğer ölen paneldekiler daha yerli havasında.
 
Benimde net bir düşüncem yok. Sadece sıradan bir yumurtaysa Oda ne çizme gereği duydu onu merak ettim.
Yumurtanın farklı bir olayı olmadığını düşünmeyen yoktur zaten, ben sadece yumurtanın bu adadan alınmış olabileceğini söyledim, işlevine ya da ne olduğuna dair bir yorum yapmadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık