Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] King ile Kim Dövüşür?

King ile kim yada kimler esaslı bir şekilde dövüşür?


  • Kullanılan toplam oy
    111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen... şu kılıç sevdanızı köşeye atın gerçeklere bakın.

Sanji Wano öncesi hep baba adamlarla karşılaştı. Zoro'ya biri bile gelmedi. Pica diyeceksen, Pica deme lütfen! Pica kim ? Zoro güçlü biri ama , bi on katı kılıç fanboyları veriyor.
Dof dışındaki baba adamlar; Vergo mu, Oven mı, yoksa Daifuku mu? Cidden unutmuş muyum merak ettim.

Jelibon atan Kata'yı saymayacaksın demi? Bu tarz aksiyonları sayanlar nedense Fuji'yi saymıyor. Böylede dürüst ve objektif bir forumuz. Xd
 
Her zaman diyorum.. Pica rahatlıkla Yk4 olabilecek bir yeteneğe sahip. Zoro bu adamı rahat aldı ve bunu yaparken biz %50'sini kullanıp kullanmadığını tartışıyorduk. Zoro'nun gücünü anlamak için ille Mingo'yla karşılaşmasına gerek yok. Herif güçlü olduğunu sakladığı gücü her zaman belli etti.
Göz kararı ile Deveye pire kadar yem verilir mi ?
Sen göz kararı ile mi sınava giriyorsun ?

Hissetmek ayrı, Fanboyluk ayrı lig :3
 
Oda isterse Sanji King'i iman gücüyle bile alır bu bi tarafa Sanjinin kingi alması Zoro'nun ,Süpernova isminin ve sağ kol rütbesinin gözden düşmesi demek gidip Big Mom'ı alamayacaksa tabi .Onun için King Sanji'ye yar olmaz Marco King'e saldırır Sanji destek olur
 
Hemen fandaşım... kendimce şöyle düşünüyorum; Öncelikle King ve Marco’nun bm korsanlarını aşağı düşürmesi gibi bir gönderme... Sonra İkisinin meyve benzerliği... Bu Sanji ve King’in... Dof Vs Sanji olayına benzemesi... O zaman da milleti kurtarıp dayak yerken, onu ittifak olan Law kurtarmıştı biliyorsun... Ve tabii ki de; Zoro reyizin, Kaido’yu hoplatması için biraz daha dinç olması, bu yüzden de King değil de Kaido dövüşünden önce bir Who is Who’yu tokatlaması daha iyi olur diye düşünüyorum... :D
Görüyor musunuz, bizde bir dövüş tayin edilirken nasıl da gerekçelere, benzerliklere ve uyumluluğa bakılıyor :rolleyes::alkis:

Boşuna demiyoruz; Zoro fans forever :a:
 
Dof dışındaki baba adamlar; Vergo mu, Oven mı, yoksa Daifuku mu? Cidden unutmuş muyum merak ettim.

Jelibon atan Kata'yı saymayacaksın demi? Bu tarz aksiyonları sayanlar nedense Fuji'yi saymıyor. Böylede dürüst ve objektif bir forumuz. Xd
Vergo kim ? Doffy sağ kolu ve Koramiral seviyeli bir adamdır. Daifuku kim ? Yonkou'nun önemli komutanı aynısı Oven içinde. Şimdi sen bana Pica ile gelirsen bu adamlar kim ? evet, bu objektifliktir.

Çünkü Zoro'nun karşısına gelen adamlar zaten üstünlük kurduğu adamlar. Pica dersen, Pica denilen kişi, Sadece Doffy'nin üst seviyeli bir elemanı. Kocaman gövde ile sadece Zoro'dan kaçtı, Zoro'ya ana vücudunu gösterdi maymun oldu. Pica'nın rütbesinden başka Feat'ı nedir ? bana veri sunar mısın ? Vergo'nun Feat'ı belli.

Şimdi Trafalgar Law'dan tek yedi gibi kelime dersen. Dövüşün son anlarında Zombie Ryuma'da, Zoro'dan tek yedi. Meyvenin verdiği gücün efektifi ve kesici aletlerin efektif sonuçları, karakterin gücü ile doğru orantılı olarak, karıştırmayınız ve karşılaştırmayınız. Orada Law'ın hakisi, Vergo'dan güçlüydü ve ortadan ikiye bölündü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık